Μαουρίσιο: «Στην Ελλάδα ο κόσμος σεβάστηκε τους κανόνες για τον κορωνοϊό»

Μαουρίσιο: «Στην Ελλάδα ο κόσμος σεβάστηκε τους κανόνες για τον κορωνοϊό»

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μίλησε στη Βραζιλία για τον κορωνοϊό και την πιθανή επιστροφή στα γήπεδα.

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της Βραζιλίας παραχώρησε ο Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος μίλησε για τον κορωνοϊό και πως τον έχει αντιμετωπίσει έως τώερα η Ελλάδα, ενώ σχολίασε την πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος.

«Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι καλύτερα. Πιστεύω πως η πλειοψηφία του κόσμου όπως και εγώ σεβάστηκε τους κανόνες που επέβαλαν οι αρχές για απομόνωση στο σπίτι ακόμη και με πρόστιμα αν σε έβρισκαν στο δρόμο. Είναι απαραίτητο να στείλεις SMS για να μετακινηθείς ώστε οι αρχές να γνωρίζουν ποιος παραμένει στο σπίτι και ποιος όχι. Ειπώθηκε ότι από τις 4 του Μαιού κάποια μέτρα θα ελαφρυνθούν κάποια καταστήματα θα ανοίξουν, αλλά σταδιακά και με μεγάλη προσοχή»

Όσον αφορά την πιθανή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, ανέφερε:

«Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Μάιου αλλά επίσης με μεγάλη προσοχή. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε να προπονούμαστε ανά γκρουπ.

Αν συμβεί αυτό το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές του Ιούνη και απομένουν δέκα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ίσως κάπου στα μέσα Ιουλίου, αν παίζουμε Τετάρτη με Κυριακή. Αυτό είναι ένα θεωρητικό πλάνο για το οποίο πάντως δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ