Παραμένει στο κόλπο για Γιαννούλη η Λοκομοτίβ Μόσχας

Παραμένει στο κόλπο για Γιαννούλη η Λοκομοτίβ Μόσχας

Οπως αναφέρουν στη Ρωσία, οι Μοσχοβίτες δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του αριστερού μπακ του Δικεφάλου του Βορρά.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχουν λιγοστέψει τα ρεπορτάζ στην Ρωσία για το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ωστόσο, οι Μοσχοβίτες δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Ελληνα μπακ του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή δημοσιεύτηκαν δηλώσεις στον ρώσικο Τύπο του Τζάκι Μουγιάλ, που παρουσιάστηκε ως ένας από τους μάνατζερ του αριστερού αμυντικού του Δικεφάλου του Βορρά και μίλησε για την ομάδα της Μόσχας και το ενδιαφέρον της για τον πελάτη του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο εν λόγω ατζέντης, η Λοκομοτίβ δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της και ενδέχεται να επιστρέψει  στη διεκδίκηση του Δημήτρη Γιαννούλη. Ωστόσο, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, οι Μοσχοβίτες δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο του ΠΑΟΚ, καθώς για τον Γιαννούλη υπάρχει ενδιαφέρον και από γαλλικούς συλλόγους.

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος και μάλιστα αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχουν δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Γιαννούλη. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Γιαννούλη θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τον ΠΑΟΚ, καθώς το συμβόλαιο του 24χρονου μπακ με τον Δικέφαλο του Βορρά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. 

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και οι Θεσσαλονικείς περιμένουν να βάλουν πολλά χρήματα στα ταμεία τους από την πώλησή του. Φέτος, πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, είχε αγωνιστεί σε 34 ματς, έχοντας 1 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ