Γλάστρα στον κήπο του Ιβάν

Γλάστρα στον κήπο του Ιβάν

Ο Χαλίφης… φύτεψε Μποροβήλο στα ΜΜΕ της Εξυγίανσης. Θέλει λίγο ήλιο, ελάχιστο πότισμα και κανά «γενικό πλάνο» πλάι στον Σαγόνια και τον Λαλάκη.

Συζητιέται έντονα τις τελευταίες ημέρες από όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συζητιέται και σχολιάζεται αναλόγως η απόφαση του Γιώργου Μποροβήλου –επιτέλους- να διεκδικήσει στα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη, τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν πλάι σε κολοσσούς όπως ο δήμαρχος Αχιλλέας και ο Μπαλτάκος που δεν έχει κερδίσει δικαστήριο ούτε στη… Monopoly.

Ο παράγοντας του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται πως έχει σχέδιο. Θα βρεθεί συνολικά σε δέκα εκπομπές του Open και του site που ντροπιάζει την αλήθεια. Θα φορά την γραβάτα του, και θα σφίγγει τα χείλη με υπομονή μέχρι το 1.5 λεπτό που ο Λαλάκης και ο Σαγόνιας θα του δίνουν συνολικά το λόγο. Δέκα εκπομπές, ενάμιση λεπτό να σου το δεκαπεντάλεπτο. Εννοείτε πως θα είναι πάντα έτοιμος για απαντήσεις. Όπως την Κυριακή. Τον ρώτησαν τι έγινε στη τηλεδιάσκεψη της Λίγκας. Τα είπε όλα. Που να συμμετείχε δηλαδή. Που να μην ήταν ο Δημήτρης Μποροβήλος εκπρόσωπος του Αστέρα σε αυτή τη συζήτηση του συνεταιρισμού. Σημασία έχει η ετοιμότητα. Και βέβαια να συμφωνείς με το… πνεύμα της κουβέντας ώστε να σε ξανακαλέσουν.

Και τα υπόλοιπα 178.5 λεπτά κάθε –τρίωρης- εκπομπής για το καλό του ποδοσφαίρου όπως το φαντάζονται τα δουλικά του Ιβάν; Ξέρει ο Μποροβήλος. Φάνηκε ήδη στις πρώτες δύο παρουσίες του. Θα στέκεται ευθυτενής, θα χώνεται σε κανά πλανάκι ως γλάστρα πλάι στο όμορφο κοντίνο του Σαγόνια, θα ρίχνει καμιά κλεφτή ματιά στο κινητό: Τι νομίζεις, περνάει η ώρα. Άλλωστε από κάπου ξεκινούν όλοι. Και αν είναι πραγματικά καλός; Ποιος ξέρει; Μπορεί του χρόνου να κερδίσει και καμιά θέση στο πάνελ της Ανίτας, όπως η γυναίκα του Παπαπέτρου! «Αννίτα, Μποροβήλο… κοίτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ