Αποφασισμένη για Γιαννούλη η Μπεσίκτας: Δίνει Λάριν και Μιρέν για αντάλλαγμα! (vids)

Αποφασισμένη για Γιαννούλη η Μπεσίκτας: Δίνει Λάριν και Μιρέν για αντάλλαγμα! (vids)

Σύμφωνα με τους Τούρκους η Μπεσίκτας σκέφτεται να δελεάσει τον ΠΑΟΚ με έμψυχα ανταλλάγματα ώστε να καταφέρει να τον πείσει να της παραχωρήσει τον Έλληνα διεθνή μπακ.

Η Μπεσίκτας έχει βάλει στο μάτι τον Δημήτρη Γιαννούλη και μάλιστα είναι έτοιμη, σύμφωνα με την «FotoMac», να καταθέσει και την πρότασή της στον Δικέφαλο για την απόκτηση του Έλληνα μπακ. Έτσι σκοπεύει να προτείνει στους «ασπρόμαυρους» τα δικαιώματα των Κάιλ Λάριν και Νικολά Ισιμά Μιρέν.

Ο πρώτος, που σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο και την Τουρκία απασχολεί τον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό, αγωνίστηκε φέτος δανεικός από την Μπεσίκτας στην Ζούλτε Βάρεγκεμ και πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 9 γκολ και 11 ασίστ σε 2.839 λεπτά συμμετοχής. Ο 25χρονος ασος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα λήγει το 2022.

Όσο για τον Μιρέν, είναι 28 χρονών, Γάλλος με καταγωγή από την Γουαδελούπη και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βαλενσιέν, πριν βρεθεί στη Μονακό και από εκεί αρχικά με δανεισμό και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή στην Αϊντχόφεν.

Τον Ιανουάριο του 2019 τον απέκτησε η Μπεσίκτας και το περασμένο καλοκαίρι τον έδωσε δανεικό στη Τουλούζ όπου ήταν συμπαίκτης με τον Κουλούρη. Στη γαλλική ομάδα, η οποία υποβιβάστηκε με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, μέτρησε 16 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ