Παναθηναϊκός: Βασικός στόχος για τα εξτρέμ ο εντυπωσιακός Μπόρχα Βάγε (vids)

Παναθηναϊκός: Βασικός στόχος για τα εξτρέμ ο εντυπωσιακός Μπόρχα Βάγε (vids)

Μια... σφαίρα για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr από την Ισπανία, ο Μπόρχα Βάγε της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αποτελεί ένα από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Το όνομά του εμφανίστηκε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διήμερο. Και φαίνεται πως όχι μόνο… υφίσταται, αλλά αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους του τριφυλλιού για τα εξτρέμ, θέση την οποία οι Δώνης και Ρόκα έχουν βάλει ως προτεραιότητα του μεταγραφικούς τους σχεδιασμού.

Ο λόγος για τον Μπόρχα Βάγε, τον μεσοεπιθετικό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την έκπληξη και να τον φέρει στην Αθήνα. Γιατί έκπληξη; Διότι ναι μεν αγωνίζεται στη Segunda Division, αλλά αποτελεί έναν εξαιρετικό παίκτη, πολύ ταχύ και με εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα.

Έναν ποδοσφαιριστή που πατάει πολύ στην αντίπαλη περιοχή και… εκτελεί, κάτι που θέλει ο Δώνης από τα εξτρέμ του. Να απειλούν και να συνεισφέρουν και στην παραγωγικότητα της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr από την Ισπανία, ο Τσάβι Ρόκα όχι μόνο έχει κυκλώσει την περίπτωσή του, αλλά είναι έτοιμος να προχωρήσει τις επαφές με τον παίκτη και να κάνει επίσημη πρόταση, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως το συμβόλαιό του με τη Λα Κορούνια ολοκληρώνεται.

Ο 28χρονος Ισπανός (γεννημένος τον Ιούλιο του 1992) αγωνίζεται στη Λα Κορούνια από το 2016 έχοντας 16 γκολ και πέντε ασίστ σε 78 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ουρένσε, Οβιέδο, Πονφεραντίνα και Έλτσε, ενώ μετράει 24 συμμετοχές στη La Liga με τη φανέλα της Ντεπορτίβο τις σεζόν 2016-17 και 2017-18.

Το κασέ του είναι μεν υψηλό, αλλά η διαπραγματευτική ικανότητα του Τσάβι Ρόκα και το… παρελθόν του Ισπανού τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού (στην ΑΕΚ Λάρνακας είχε κάνει υπερβάσεις με λίγα χρήματα) είναι ικανά να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα και να ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι, ωστόσο, δε θα είναι μόνοι στη… μάχη, αφού το γεγονός πως ο Μπόρχα Βάγε μένει ελεύθερος τον κάνει άκρως ελκυστική περίπτωση ακόμα και για ομάδες της La Liga.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ