Παντελίδης : «Άδικο το αποτέλεσμα»

Παντελίδης : «Άδικο το αποτέλεσμα»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την ισόπαλη αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας πως οι Αρκάδες αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, αλλά και από την εμφάνιση, όμως θεωρεί πως η ομάδα της Τρίπολης θα αδικείται από το τελικό 0-0.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την εμφάνιση, αλλά μας αδικεί το αποτέλεσμα. Όταν δημιουργείς τόσες και σε τέτοια ποιότητα ευκαιρίες εκτός έδρας δικαιούσαι να πάρεις το ματς. Τα κάναμε όλα καλά πλην του γκολ. Είχαμε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε σε πολλά σημεία του αγώνα. Πάντα μετά τις γιορτές οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, το φοβόμασταν, αλλά τα παιδιά μας δικαίωσαν σήμερα. Αφήνουμε στην άκρη το σημερινό ματς και κοιτάμε το κύπελλο. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ στους στόχους του».

Για τα μεταγραφικά του Αστέρα: «Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε, θα βρούμε τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση, αλλά δεν θα το δημοσιοποιήσουμε τώρα. Θέλουμε 2-3 παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ