Το ποδόσφαιρο που θέλει ο ΠΑΟΚ…

Το ποδόσφαιρο που θέλει ο ΠΑΟΚ…

Το mail που αποκάλυψε to10.gr για το περιβόητο Λαμία-ΠΑΟΚ και την περίφημη ανακοίνωση της ΚΕΔ αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, πως φαντάζεται ο Σαββίδης και οι άνθρωποι του το ποδόσφαιρο. Με τον Περέιρα να είναι (ξανά) εκτεθειμένος.

Δεν πέφτει φαντάζομαι κανείς από τα σύννεφα μετά τη σημερινή αποκάλυψη που έκανε το «10». Είναι μια ακόμη απόδειξη για το πώς σκέφτεται ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη το ελληνικό ποδόσφαιρο, πως το φαντάζεται, πως το θέλει. Όλα δικά του με οποιοδήποτε τρόπο! Το ζήσαμε στην πιο ακραία του μορφή με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τότε που η δικαιοσύνη τότε ήταν καλή για τον ΠΑΟΚ με τον Σκουτέρη να βγάζει απόφαση ξημερώματα, τέτοια ώστε να δημιουργεί όλες τις προυποθέσεις υπέρ του ΠΑΟΚ ανήμερα του ντέρμπι με την ΑΕΚ που θα έκρινε λογικά τον τίτλο.

Το ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης λοιπόν, «οι Κυριακές που επέστρεψαν» και όλα τα κωμικά όπως αποδείχθηκαν μότο που λάνσαραν οι υπάλληλοι της «εξυγίανσης» για να μας πείσουν πως θα αλλάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το άλλαξαν είναι αλήθεια. Το κατέστρεψαν. Όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Με έναν στρατό προπαγάνδας που «όλα τα αλέθει». Με τόνους λάσπης. Και με «δράση» παντού. Ζήσαμε σε αυτά τα χρόνια της κυριαρχίας στα κέντρα αποφάσεων του ΠΑΟΚ τα χειρότερα. Το πιο σκοτεινό σύστημα που υπήρξε ποτέ (και συνεχίζει να υπάρχει) διέλυσε τα πάντα.

Δεν υπάρχει λόγος να θυμίσω όλα τα… εκλεκτά επιτεύγματα της εξυγίανσης. Το ποδόσφαιρο που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό πιο είναι. Ο ΠΑΟΚ που έχει συνιδιοκτησία με την Ξάνθη! Τελεσίδα, έχουμε παρανομία! Την χειρότερη δυνατή. Ο ΠΑΟΚ που τώρα δεν θα πάλευε στα πλέι οφ με την ΑΕΚ για την δεύτερη θέση, αλλά θα ήταν στην δεύτερη κατηγορία αν δεν τον έσωζε η Κυβέρνηση.

Το ποδόσφαιρο με τον Βιειρίνια… τερματοφύλακα, το ποδόσφαιρο όπου μπαίνει γκολ οφσάιντ με VAR αλλά τελικά κατακυρώνεται υπέρ του ΠΑΟΚ, βεβαίως-βεβαίως. Αυτό το ποδόσφαιρο όπου η ΚΕΔ του Μέλο Περέιρα, για τον οποίο έκανε ότι μπορούσε ο ΠΑΟΚ να μείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να συνεχίσει το… θεάρεστο έργο του, βγάζει ανακοίνωση που λέει πως στο ματς με την Λαμία δεν υπήρξε κανένα θέμα με το γκολ του Μάτος που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε άλλους δύο βαθμούς στον ΠΑΟΚ, που δεν δικαιούταν.

Τον ΠΑΟΚ που αν δεν είχε το σπρώξιμο του Περέιρα θα είχε ανοικτή την υπόθεση δεύτερης θέσης με την ΑΕΚ χωρίς καν να υπήρχε το -7 από την καραμπινάτη παρανομία της πολυιδιοκτησίας.
Θα ήταν ήδη κάτω από την ΑΕΚ. Αλλά αυτά είναι δικά τους θέματα, ας τα λύσουν τα πρώην «συναιτεράκια». Το θέμα που αποκάλυψε σήμερα 
to10.gr με το mail – φωτιά που αποδεικνύει πως η ΚΕΔ του Περέιρα έκανε πλάτες στον ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση της είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Γιατί εκτός από τον «δικό μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο, έχουμε όπως φαίνεται και με στοιχεία βαρβάτα πλέον και τον «δικό τους» Μέλο Περέιρα. Όχι πως δεν το ξέραμε, αλλά η σημερινή αποκάλυψη ήταν πραγματικό στριπτίζ! Για το πώς βλέπει το ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, των υπαλλήλων του και όσων είναι «δικοί του». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ