Παραμένει στο κόλπο για Γιαννούλη η Αταλάντα

Παραμένει στο κόλπο για Γιαννούλη η Αταλάντα

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο Ελληνας μπακ είναι μαζί με τον Γοακίμ Μελέ της Γάνδης οι δύο επικρατέστεροι για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει η πώληση του Τίμοθι Καστάνιε.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Δημήτρη Γιαννούλη και την Αταλάντα.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο διεθνής μπακ του ΠΑΟΚ είναι μαζί με τον Γοακίμ Μελέ της Γάνδης οι δύο επικρατέστεροι για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει στο αριστερό άκρο της Αταλάντα η πώληση του Τίμοθι Καστάνιε.

Η ιστοσελίδα «calciomercato» ανέφερε ότι η διοίκηση της ιταλικής ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι θα προβεί στην πώληση του Καστάνιε και τα δύο ονόματα που βρίσκονται πιο ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Αταλάντα είναι αυτά των Γιαννούλη και Μελέ.

Η περίπτωση του Βέλγου, ωστόσο, είναι πιο δύσκολη από την αντίστοιχη του Ελληνα μπακ, καθώς ο άσος της Γάνδης φέρεται να βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Τότεναμ.

Παράλληλα, το κόστος της ενδεχόμενης αγοράς του Μελέ θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της αντίστοιχης του Γιαννούλη, με τους Ιταλούς να περιμένουν πρώτα να δουν πόσα χρήματα μπορούν να πιάσουν από την πώληση του Καστάνιε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελληνας μπακ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και η ρήτρα αποδέσμευσης του φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ