Επιμένουν οι Ιταλοί για Αταλάντα και Γιαννούλη

Επιμένουν οι Ιταλοί για Αταλάντα και Γιαννούλη

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Δημήτρη Γιαννούλη και το ενδιαφέρον της Αταλάντα.

«Ερωτευμένοι» με τον Δημήτρη Γιαννούλη είναι στην Ιταλία, με τους δημοσιογράφους να μπλέκουν για μια ακόμα φορά τον αμυντικό του ΠΑΟΚ με την Αταλάντα.

Στη γειτονική χώρα για μια ακόμα φορά έγραψαν ότι ο διεθνής μπακ είναι ένας από τους επικρατέστερους για να αντικαταστήσει τον Τίμο Κάστανιε, που αναμένεται να πουληθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Μάλιστα, χαρακτηρίζουν την περίπτωση του Ελληνα μπακ ως «εύκολη», αφού όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ τους, η Αταλάντα μπορεί να τον αποκτήσει, δίνοντας περίπου 3 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο Γιαννούλης με τον Δικέφαλο του Βορρά φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ. Στον Δικέφαλο του Βορρά είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, αλλά μόνο εάν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Εκτός από τον Γιαννούλη, στη μεταγραφική λίστα της Αταλάντα βρίσκεται επίσης ο Γοακίμ Μελέ της Γάνδης, για τον οποίο όμως ενδιαφέρονται ευρωπαϊκά μεγαθήρια, όπως είναι οι Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ