ΠΑΟΚ: Ξανά για Γιαννούλη και Νάπολι οι Ιταλοί

ΠΑΟΚ: Ξανά για Γιαννούλη και Νάπολι οι Ιταλοί

Δημοσιεύματα από την Ιταλία επαναφέρουν το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη σχετικά με ενδιαφέρον της Νάπολι η οποία ψάχνεται για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η Νάπολι ψάχνει για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Φαουζί Γκουλάμ και τρεις εκ των υποψήφιων στόχων για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είναι Έλληνες. Τσιμίκας, Κούτρης και Γιαννούλης έχουν «παίξει» κατά διαστήματα στο ρεπορτάζ της ιταλικής ομάδας με τον δημοσιογράφο της «RAI Sport», Ciro Venerato, να τονίζει σε σημερινό του ρεπορτάζ πως ο αμυντικός του ΠΑΟΚ παραμένει στο στόχαστρο των «παρτενοπέι» οι οποίοι είχαν ενδιαφερθεί και τον περασμένο Ιανουάριο για τον 24χρονο άσο.

Αναλυτικά:

«Μετά τον Τσιμίκα και τον Κούτρη, ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ως ένα από τα υποψήφια ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της Νάπολι από τον Ιανουάριο, μαζί με αυτά των συμπατριωτών του. Το όνομα του νεαρού μπακ παραμένει στην λίστα των ‘μπλε’.

Το πρώτο όνομα στη λίστα εξακολουθεί να είναι αυτό του Έμερσον Παλμιέρι, αλλά υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός αφού η Γιουβέντους και η Ίντερ τον θέλουν δεδομένου ότι μοιάζει δύσκολη η συμφωνία με την Μπρέσια για τον Τονάλι. Ο Γιαννούλης δεν βρίσκεται μόνο στη λίστα των Ναπολιτάνων αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από Αταλάντα, Ίντερ και Φιορεντίνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ