Μπελεβώνης: «Θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση»

Μπελεβώνης: «Θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, έδωσε το... σύνθημα ενόψει των πλέι άουτ.

Το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει και μαζί με τα πλέι οφ, δράση θα έχουμε φυσικά και για τα πλέι άουτ. Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, μιλώντας στην ΕΡΤ μίλησε για τη μάχη που αναμένεται να δώσει η ομάδα του προκειμένου να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε με τους παίκτες είναι το ψυχολογικό. Ολο αυτό το διάστημα ακολούθησαν τις εντολές των προπονητών. Θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Είναι μία μάχη για εμάς, ώστε να μην δώσουμε μπαράζ ή πέσουμε».

Παράλληλα τα «καναρίνια» προετοιμάζονται και για τον τηλεμαραθώνιο που θα διοργανώσουν την επόμενη Κυριακή (31/5), με σκοπό να ενισχύσουν τις δομές υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, στη «μάχη» που δίνουν για τη δημόσια υγεία. «Αφορμή για τον τηλεμαραθώνιο στάθηκε η πρόσφατη επίσκεψή μας στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου προσφέραμε υλικό. Εκεί συζητήσαμε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και είδαμε πως υπάρχει έλλειψη σε υλικό. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να προσφέρουμε όλοι. Η πολιτεία το κάνει, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας. Εκτός από τον τηλεμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον τοπικό σταθμό Αχελώος TV, θα υπάρξει και αιμοδοσία. Υπάρχει αποδοχή από όλους στον νομό», ανέφερε σχετικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ