Ο Παπαπέτρου, η γλυκιά Μάρτζυ και το σκάνδαλο με το Open TV

Ο Παπαπέτρου, η γλυκιά Μάρτζυ και το σκάνδαλο με το Open TV

Ο Παπαπέτρου στην Τούμπα. Για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Ο διαιτητής που είχε... εμπλοκή σε ένα τεράστιο σκάνδαλο που είχε τις ρίζες του στο OPEN TV, του καναλιού από το οποίο ξεκινούν πολλά... σκοτεινά μυστήρια ενός συστήματος που έχει απλώσει παντού τα πλοκάμια του. To10.gr θυμίζει...

Πάνε πέντε μήνες. Στις αρχές Ιανουαρίου είχε «σκάσει» ακόμα ένα μεγάλο θέμα με πρωταγωνιστές αρνητικούς. Ακόμα ένα σκάνδαλο ολκής που δείχνει πως λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χρόνια της… εξυγίανσης. Πως ο ΠΑΟΚ έχει στήσει ένα ολόκληρο «σύστημα», με πλοκάμια παντού, προκειμένου να εξυπηρετεί τους σκοπούς του αφεντικού του.

To10.gr είχε αναδείξει το μέγα σκάνδαλο με τη γυναίκα του διεθνή διαιτητή, Τάσου Παπαπέτρου. Η γλυκιά Μάρτζυ Λαζάρου δούλευε στο OPEN TV του Ιβάν Σαββίδη, ενόσω ο σύντροφός της οριζόταν κανονικά σε αγώνες. Αγώνες που έκριναν αποτελέσματα, ακόμα και τίτλους.

Τότε ήταν που το σύστημα ΠΑΟΚ και τα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη για ακόμη μία φορά ντρόπιασαν το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Είχαν κυκλοφορήσει ένα ποστ της Μάρτζυ που έλεγε ότι… τελείωσε από το OPEN. Μόνο που το ποστ εννοούσε πως είχε τελειώσει για την εκπομπή «Καλοκαίρι #NOT». Στη συνέχεια δούλεψε κανονικά στο «Αννίτα Κοίτα» και πληρωνόταν κανονικά από τον Ιβάν Σαββίδη. Κάτι, φυσικά, που μόνο κακό δεν είναι.

Το κακό είναι πως ο Τάσος Παπαπέτρου συνέχισε μετά την αποκάλυψη του θέματος να σφυρίζει κανονικά. Και πέντε μήνες μετά, ο συγκεκριμένος διαιτητής καλείται να σφυρίξει το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Ο Μέλο Περέιρα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως στα πλέι οφ θα σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές και δεν έχασε ευκαιρία. Έστειλε στην Τούμπα τον Παπαπέτρου.

Τι σημαίνει αυτό; Έξυπνα παιδιά είστε. Η Μάρτζυ πληρώνεται από τον Ιβάν Σαββίδη, ο Παπαπέτρου θα σφυρίξει παιχνίδι της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη. Και να θέλει να το δει… αντικειμενικά, είναι κομματάκι δύσκολο, δε νομίζετε;

Αμ το άλλο. Ο ΠΑΟΚ, μας έλεγαν, από τότε θα… έδινε στοιχεία. Στοιχεία που θα αποδείκνυαν πως η συμπαθής δημοσιογράφος ναι μεν εμφανίζεται σε εκπομπή του OPEN TV αλλά πληρώνεται από τον… Βρυώνη. Στοιχεία που προφανώς κάπου θα χάθηκαν μαζί με εκείνα της απόδειξης ότι δεν υφίσταται πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη.

Στοιχεία σαν εκείνα που θα μπορούσαν να αποδείξουν πως ο Τάσος Κάκος δουλεύει «αμισθί» στο OPEN. Ούτε εκείνα τα έχει δει κανείς.

Ίσως κρύβονται καλά σε κάποια συρτάρια του OPEN TV, που αποδεικνύεται μια μεγάλη «δεξαμενή» για κάθε λογής… σκάνδαλα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Διότι δεν είναι μονάχα η Μάρτζυ και ο Κάκος. Όλοι θυμούνται την ιστορία με τον γιο του προέδρου της Εφέσεων της ΕΠΟ που εργαζόταν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Και θυμήθηκε να παραιτηθεί πέντε μήνες μετά την αποκάλυψη ενός ακόμα τεράστιου σκανδάλου.

Ένα θέμα που είχε γίνει προσπάθεια να κρυφτεί από τα Μέσα που κρύβουν την αλήθεια, αλλά το παραδέχτηκε ο ίδιος ο πρόεδρος της Εφέσεων. Ένα θέμα που ξεπέρασε κάθε ηθική, που έδειξε με τον πιο τρανό τρόπο πόσο σάπιο είναι το σύστημα το οποίο λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ