Πανιώνιος : Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Τασούλη

Πανιώνιος : Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Τασούλη

Την επιστροφή του Χρήστου Τασούλη, μετά από έξι μήνες παρουσίας στη γαλλική Λανς, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος.

Στον Πανιώνιο επέστρεψε μετά από έξι μήνες «περιπέτειας» στη γαλλική Λανς ο Χρήστος Τασούλης. Ο Ιστορικός ανακοίνωσε την επιστροφή του 26χρονου αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα καλύψει ουσιαστικά το κενό του Εχσάν Χατζισαφί που πωλήθηκε στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Ο Πανιώνιος ήταν η οικογένειά μου τα τελευταία 3 χρόνια και πραγματικά νιώθω ότι γύρισα κοντά σε δικούς μου ανθρώπους. Βρίσκω την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα στους 8 του Κυπέλλου. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας και μας περιμένει σκληρή δουλειά προκειμένου να τους πετύχουμε», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Τασούλης μετακόμισε στη Λανς το περασμένο καλοκαίρι υπό τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς, ο γαλλικός σύλλογος όμως αποφάσισε να διακόψει πρόωρα τη συνεργασία τους, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Ερίκ Σικορά. Ο 49χρονος Γάλλος τεχνικός, τον χρησιμοποίησε άλλωστε μόλις 76 λεπτά, στην εντός έδρας πρεμιέρα της Ligue 2 κόντρα στην Οσέρ.

Έκτοτε βρέθηκε δύο φορές στον πάγκο (μια στο πρωτάθλημα, μια στο Κύπελλο) και 17 φορές εκτός αποστολής, με την επιστροφή του στον Πανιώνιο να είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ