Προσπαθεί να το μαζέψει μετά την κατακραυγή ο ΠΑΟΚ

Προσπαθεί να το μαζέψει μετά την κατακραυγή ο ΠΑΟΚ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στη τηλεδιάσκεψη της Λίγκας τα γύρισε σχετικά με την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, όμως λίγη ώρα αργότερα και μετά την κατακραυγή, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα.

Ο ΠΑΟΚ στη προηγούμενη συνεδρίαση της Super League ήταν θετικός, όπως και όλες οι ομάδες στην παρουσία κόσμου στα γήπεδα, όμως στη σημερινή τηλεδιάσκεψη τα γύρισε, με τον Μάκη Γκαγκάτση να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός.

Όπως είναι λογικό μετά τα όσα τόνισε ο Γκαγκάτσης στην τηλεδιάσκεψη και την «κωλοτούμπα» του Δικεφάλου του βορρά σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League, προκάλεσε κατακραυγή και αντιδράσεις, αφού ο Δικέφαλος ήταν υπέρ μια βδομάδα περίπου πριν.

Βέβαια, η αντίδραση του ΠΑΟΚ σχετικά με τη θέση του Μάκη Γκαγκάτση ήταν άμεση, με τον Δικέφαλο του βορρά να θέλει να «συμμαζέψει» τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως βγήκε λοιπόν προς τα έξω από τον ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά το «όχι κόσμος στα γήπεδα» από τον Γκαγκάτση, ο Δικέφαλος τόνισε ότι είναι υπέρ, κάνοντας νέα «κωλοτούμπα», με την υποσημείωση πως πρέπει γίνει σε πλαίσιο ισονομιας.

Συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ τόνιζαν πως «δεν είναι δυνατόν κάποιοι αγώνες να γίνουν χωρίς κόσμο και οι αντίστοιχοι του Β’ γύρου με κόσμο.

Επίσης από τον Δικέφαλο του βορρά βγαίνει πως ο Γκαγκατσης είπε πως «αν οι 2 πρώτοι αγώνες γίνουν χωρίς κοσμο, το ίδιο να γίνει στους αντίστοιχους του Β γύρου. Επίσης, κατέστη σαφές πως στην περίπτωση που συζητάμε, οι μόνες επιφυλάξεις μας αφορούν τις προθέσεις του Αυγενάκη που έχει δώσει διαπιστευτήρια και όχι γενικώς η παρουσία κόσμου στα γήπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ