Ο Γκιόργκις άφησε την πισίνα και έπιασε τη σκούπα: Ολοι και όλα στον αέρα στον ΠΑΟΚ (Pic)

Ο Γκιόργκις άφησε την πισίνα και έπιασε τη σκούπα: Ολοι και όλα στον αέρα στον ΠΑΟΚ (Pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε «σκούπα» στον ΠΑΟΚ, αντιδρώντας στη σφοδρή επίθεση από τους οπαδούς του Δικεφάλου για τις... πισίνες.

Ο ΠΑΟΚ υποτάχθηκε στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής, δίχως ουσιαστικά να προβάλει αντίσταση. Σε ένα από τα χειρότερα βράδια της 3ετίας, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν χωρίς να κάνουν την παραμικρή ευκαιρία. Εδειξαν ότι ο κύκλος έκλεισε. Οτι οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες. Φάνηκε με εμφατικό τρόπο ότι πολλοί από εκείνους που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το πρωτάθλημα που κέρδισε πέρυσι ο Δικέφαλος, απέδειξαν ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος.

Ο Γιώργος Σαββίδης αποτέλεσε έναν από τους βασικούς στόχους της οργής των οπαδών του ΠΑΟΚ. Και όχι άδικα. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, το βράδυ που η ομάδα του ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό, ανέβασε στα ιδιαιτέρως ενεργά προσωπικά του social media βίντεο από την πισίνα του σπιτιού του, όπου γιόρταζε τα γενέθλια της συζύγου του. Βίντεο που προκάλεσαν την οργή των οπαδών του Δικεφάλου, που έστειλαν χιλιάδες μηνύματα… κατακραυγής, τόσο στον ίδιο τον Γκιόργκι, όσο και στα social media της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Σαββίδης, μία ημέρα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αποφάσισε να πάρει θέση. Αφησε, λοιπόν, την πισίνα του σπιτιού του και έπιασε… σκούπα. Μεταφορικά, αλλά και… κυριολεκτικά. Με ανάρτησή του στο instagram, εμφάνισε τρεις… σκούπες. Στέλνοντας το μήνυμα ότι η διοίκηση Σαββίδη αποφάσισε να πάρει σκούπα και να αλλάξει πρόσωπα και πράγματα στο ρόστερ. Και όχι μόνο…

Η απομάκρυνση του Αμπελ Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι θέμα χρόνου, πλέον. Και απλά μένει να αποφασιστεί πότε θα συμβεί αυτό. Εάν θα επιλεγεί να φύγει άμεσα και να αντικατασταθεί με κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζει τον σύλλογο και να μπορέσει να δώσει λύσεις για εναπομείναντα παιχνίδια (σ.σ. Γκαρσία), ώστε ο Δικέφαλος να αλλάξει πρόσωπο ή να μείνει έως το τέλος, να πάρει πάνω του όλες τις «αμαρτίες» και να αποχωρήσει.

Βεβαίως, οι «σκούπες» αφορούν και ποδοσφαιριστές. Με τον Σαββίδη να προαναγγέλλει ουσιαστικά την απομάκρυνση πολλών παικτών, στο πλαίσιο και της δραστικής μείωσης του μπάτζετ.

Αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι ότι ο φόβος να χάσει ο ΠΑΟΚ και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League, εάν παρουσιαστεί ξανά όπως με τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλος. Και ανάλογα μεγάλη είναι και η πίεση από τον κόσμο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ