MEGAλη νίκη στην τηλεοπτική μάχη της ποδοσφαιρικής Κυριακής

MEGAλη νίκη στην τηλεοπτική μάχη της ποδοσφαιρικής Κυριακής

 Το MEGA με τη «Super Μπάλα Live» κυριάρχησε έναντι του OPEN το βράδυ της Κυριακής, κερδίζοντας το στοίχημα της ενημέρωσης την εμπιστοσύνη του κοινού.

Το MEGA ήταν ο μεγάλος νικητής της 1ης αγωνιστικής των Play Off και Play Out. Η εκπομπή «Super Μπάλα Live» κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης, ήρθε πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού έναντι του «Total Football» του OPEN, αλλά και στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ. Η αθλητική εκπομπή του «Μεγάλου Καναλιού» κέρδισε τη μάχη, έχοντας ποσοστό 4,5% στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη θέση «τερμάτισε» το «Total Football» του OPEN με 4.08% και 3η ήρθε η ΕΡΤ και η ιστορική «Αθλητική Κυριακή», που συγκέντρωσε όση ώρα ήταν απέναντι στον ανταγωνισμό μόλις το 1,4% της προτίμησης του κοινού.

Η νίκη της κυριακάτικης εκπομπής του «Mega» ήταν μια επιβεβαίωση πως το νέο φορμάτ αρέσει περισσότερο στο κοινό. Και ειδικά στο δυναμικό κοινό, που πάντα καθορίζει την επιτυχία ή μη ενός προϊόντος. Η τηλεοπτική μάχη μπορεί να ήταν σκληρή, αλλά το MEGA επικράτησε, έχοντας μάλιστα απέναντί του μία εκπομπή μεγαλύτερης διάρκειας από τη δική του. Το «Total Football» διαρκεί 2.5 ώρες έναντι 2 ωρών της «Super Μπάλας».

Η πρωτιά της εκπομπής του Mega έχει πολλαπλές αναγνώσεις. Καθώς πέραν της χρονικής διάρκειας του ανταγωνισμού, η αντίστοιχη του OPEN υποστηρίζεται από ακόμη δύο αθλητικές εκπομπές του σταθμού, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι. Επιπλέον, πρόκειται για μια εκπομπή που μετράει δύο χρόνια ζωής, την ώρα που το MEGA έβγαλε για πρώτη φορά κυριακάτικη εκπομπή μετά το 1998! Μεγάλη σημασία στην επικράτηση της μόλις 3ης φετινής Super Μπάλα LIVE», έχει το γεγονός ότι η εκπομπή του MEGA είναι καθαρά αθλητική. «Πουλάει» ειδήσεις, ενημέρωση, συνεντεύξεις, ξεχωριστά θέματα.

Την ίδια ώρα, η εκπομπή του OPEN πρόσφερε και προσφέρει δώρο στους τηλεθεατές ένα αυτοκίνητο και γενικώς μια σειρά από δώρα! Κι όμως, παρά ταύτα, στο δυναμικό κοινό έμεινε στη δεύτερη θέση. Το MEGA κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα. Διότι στην πρώτη κυριακάτικη εκπομπή που βγήκε εξ ολοκλήρου από τα στούντιο του καναλιού στη Λεωφόρο Συγγρού, το αποτέλεσμα προκάλεσε ικανοποίηση. Μάλιστα, η κάλυψη του μεγάλου ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που ήταν και το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του τελευταίου τριμήνου, έγινε στην εντέλεια. Το «Μεγάλο Κανάλι» έβγαλε αποκλειστικά από τη Θεσσαλονίκη τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τον χρυσό σκόρερ της αναμέτρησης Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Γιώργο Μασούρα. Επίσης, το MEGA ήταν το μοναδικό κανάλι που είχε αποκλειστικά πλάνα και πλήρες από τη συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από την Τούμπα, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ