Τζόλης: «Ηταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο ΟΦΗ κλείστηκε πίσω»

Τζόλης: «Ηταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο ΟΦΗ κλείστηκε πίσω»

Ο 18χρονος επιθετικός μίλησε για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Το πρώτο του γκολ στην επαγγελματική κατηγορία σημείωσε ο Χρήστος Τζόλης στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ με 3-1, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για το τέρμα που σημείωσε απέναντι στους Κρητικούς, για τις εμπειρίες που μαζεύει από τις ευκαιρίες που του δίνει ο Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το γκολ που σημείωσε: «Σήμερα το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε τόσο καλά. Πέτυχα το γκολ ισοφαρίσαμε και μετά πιέσαμε πολύ για να καταφέρουμε να πετύχουμε την ανατροπή. Αφού μέτρησε το γκολ όλα καλά. Θα ήταν καλύτερο αν δεν σήκωνε το σημαιάκι».

Για την παρουσία του στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ: «Με βοήθησε η πανδημία γιατί μπήκα πιο εύκολα στην ομάδα, γιατί δεν είχαμε αγώνες και ήταν σαν μια μίνι προετοιμασία για εμάς, οπότε ήταν πιο εύκολο για εμένα».

Για τις διαφορές με την περσινή σεζόν: «Έχουν αλλάξει πολλά από πέρσι, άλλαξε ο προπονητής, άλλαξε το στυλ, απλά φέτος δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα και δεν έχουμε τόση τύχη».

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Θα το δούμε με τον προπονητή, θα το δούμε στην προπόνηση και πάμε για την πρόκριση. Αν πετύχουμε ένα γκολ εκεί μέσα, θα είναι πιο εύκολο το αποτέλεσμα για εμάς, ένα γκολ θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πάμε για τη νίκη όχι μόνο για την ισοπαλία και την πρόκριση».

 δύ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ