Η βαθμολογία των πλέι άουτ

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

Όλα ανοιχτά για πρωτιά και παραμονή, μετά τις ισοπαλίες στο Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (1-1) και Ξάνθη – Παναιτωλικός (1-1).

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ένα αποτέλεσμα, που αφήνει τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά στην πρώτη θέση των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας, με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι στην 7η θέση με 35 πόντους, ενώ από την άλλη ο Ατρόμητος έχει 34, αλλά και ένα ματς λιγότερο. Αυτόν της πρεμιέρας με την Ξάνθη, που αναβλήθηκε λόγω του κορωνοϊού και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Ισόπαλο έληξε επίσης και το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναιτωλικό, που πραγματοποιήθηκε στα Πηγάδια με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 12η θέση με 21 πόντους, ενώ οι Ακρίτες είναι στην 13η και προτελευταία θέση με 19 πόντους. Ωστόσο, όπως και ο Ατρόμητος, η Ξάνθη έχει ένα ματς λιγότερο. Αυτό με τους Περιστεριώτες.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1
Ξάνθη – Παναιτωλικός 1-1
ΑΕΛ – Βόλος (22/6, 19:30)
Λαμία – Πανιώνιος (22/6, 20:00)

Η βαθμολογία:

Αστέρας Τρίπολης 35
Ατρόμητος 34
Λαμία 31
ΑΕΛ 30
Βόλος 30
Παναιτωλικός 21
Ξάνθη 19
Πανιώνιος 15

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ