Παντελίδης: «Περίμενα περισσότερα από τις αλλαγές μας»

Παντελίδης: «Περίμενα περισσότερα από τις αλλαγές μας»

Ο κόουτς του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης μίλησε για την ισοπαλία με τον Αστέρα, αφήνοντας... αιχμές για τους παίκτες που αγωνίστηκαν ως αλλαγή.

Ο Ατρόμητος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Σάββα Παντελίδη να μιλάει στην κάμερα της NOVA για την εικόνα της ομάδας του.

Ο κόουτς των Περιστεριωτών τόνισε πως η μοιρασιά ήταν δίκαιη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ενώ κατά κάποιον τρόπο… κάρφωσε τους παίκτες του μπήκαν ως αλλαγή.

«Νομίζω πως η μοιρασιά ήταν δίκαιη. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να είμαστε μπροστά στο σκορ με βάση τις ευκαιρίες μας, ενώ στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος ήταν καλύτερος καθώς έχει ένα ματς περισσότερο και αυτό του δίνει καλύτερο ρυθμό».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση: «Αρκετά, θα περίμενα περισσότερα από τις αλλαγές όμως δεν μας βοήθησαν στο σημείο που περιμέναμε. Η κούραση είναι μεγάλη και τα παιχνίδια συνεχόμενα, μετά από μεγάλη διακοπή τα παιδιά κάνουν υπερπροσπάθεια και προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ