Πανιώνιος: Δεν πήρε άδεια, κινδυνεύει με -3 για την νέα σεζόν

Πανιώνιος: Δεν πήρε άδεια, κινδυνεύει με -3 για την νέα σεζόν

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ομάδων της Super League 1, δίνοντας άδεια στον Παναιτωλικό, αλλά όχι και στον Πανιώνιο.

Μετά την εκ νέου εξέταση των φακέλων Παναιτωλικού και Πανιωνίου, το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ έδωσε άδεια στην ομάδα του Αγρινίου. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα έφεσης εντός του προσεχούς τριημέρου. Σε περίπτωση που δεν πάρουν την άδεια, θα υποστούν ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, αλλά και περιορισμό μεταγραφών για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1), για τις οποίες δεν είχε χορηγήσει άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις, και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Δεν χορηγεί άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης λόγω μη υποβολής οικονομικών στοιχείων.

Επίσης, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την ίδια συνεδρίασή του, εξέτασε την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο Champions League Γυναικών UEFA και αποφάσισε τη χορήγηση της εν λόγω άδειας.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ