Αγραφιώτης: «Σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη»

Αγραφιώτης: «Σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη»

Μίλησε ο Πιαλόγλου της πολυιδιοκτησιακής Ξάνθης για ίσους όρους και πήρε σκληρή απάντηση από τον Αγραφιώτη. Όπως και ο υπερασπιστής του, Μάκης Γκαγκάτσης.

Το λες και θράσος. Ο Πιαλόγλου της Ξάνθης μίλησε για παιχνίδι με ίδιους όρους. Επαναλαμβάνω, ο Πιαλόγλου της Ξάνθης που με βούλα δικαστηρίου, τελεσίδικα, ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ για ίδιους όρους. Και πήρε πληρωμένη απάντηση από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Τάκη Αγραφιώτη. Αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά.

Ο Πανιώνιος κατέθεσε αίτημα για ψηφοφορία ζητώντας παράταση συμβολαίων για ένα μήνα. Ο Πιαλόγλου της Ξάνθης ψήφισε κατά τονίζοντας πως πρέπει να παίζουμε με τους ίδιους όρους!
Αφού γέλασαν και τα τσιμέντα της Σούπερ Λιγκ ο Τάκης Αγραφιώτης μόλις άκουσε τον Πιαλόγλου της πολυιδιοκτησιακής Ξάνθης του είπε: «Με απόφαση δικαστηρίων υπάρχει πολυιδιοκτησία, σταματήστε την υποκρισία και τις δικαιολογίες. Σας έπιασαν με την γίδα στην πλάτη, παραδεχτείτε το» του τόνισε για να… επέμβει ο Μάκης Γκαγκάτσης με στόχο να υπερασπιστεί τον Πιαλόγλου.

Και πώς να μην το έκανε άλλωστε καθώς σύμφωνα με τις τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων έχουν το ίδιο αφεντικό, τον Ιβάν Σαββίδη. Για άλλη μια φορά βεβαίως ελάχιστοι κατάλαβαν τι ήθελε να πει ο Μάκης, που ως γνωστόν έχει ένα θέμα στην έκφραση, όμως έτσι και αλλιώς ως γνωστόν για τον ΠΑΟΚ όλοι είναι «στημένοι». Σε λίγο καιρό θα βγάλουν «στημένο» και το CAS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ