Ο Χρήστος Δώνης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό

Ο Χρήστος Δώνης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό

Ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού είπε το «αντίο» στους συμπαίκτες του και στον κόσμο του Τριφυλλιού.

Πάντα τα «αντίο» είναι δύσκολα, ειδικά μετά από 12 χρόνια… Ο Χρήστος Δώνης δεν θα ξαναφορέσει τα πράσινα, αφού το συμβόλαιο του λήγει την Τρίτη 30 Ιουνίου και δεν θα περιμένει τη λήξη της σεζόν.

Ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού για τελευταία φορά μετέβη τη Δευτέρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το προσωπικό.

Ο Δώνης βούρκωσε στη διάρκεια των αποχαιρετισμών, ενώ οι ποδοσφαιριστές τον σήκωσαν στα χέρια και φώναξαν το όνομα του.

Ο Χρήστος Δώνης μάζεψε τους παίκτες και τους είπε: «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, φεύγω από το σπίτι μου μετά από 12 χρόνια. Ξέρετε σας αγαπάω πολύ, θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία και για όσα μου έχετε προσφέρει και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα».

Μετά από λίγη ώρα, αποχαιρέτησε και τον κόσμο του Τριφυλλιού, με ένα μήνυμα στο Instagram:

View this post on Instagram

Μετά απο 12 χρόνια ήρθε η στιγμή να πώ αντίο ! Έχω πάρα πολλά αυτή την στιγμή μέσα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Πολλές όμορφες στιγμές πολλές οι δύσκολες στιγμές αλλά όμως όλοι ήταν εκεί για να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Γνώρισα προπονητές-γυμναστές-γιατρούς-φυσικοθεραπευτές-φροντιστές-μάγειρες-ποδοσφαιριστές τους οποιους θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν. Απο όλους πήρα κάτι ! Επίσης ευχαριστώ τον υγιεί κόσμο της ομάδας για την στήριξη . Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα θέλω να ξέρετε ότι φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην πρώτη ομάδα και πιστεύω οτι μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο για αυτη την σεζόν . Καλή συνέχεια στον Παναθηναικό!

A post shared by Christos Donis (@christos_donis) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ