ΑΕΚ : Ο Τσιγκρίνσκι κερδίζει την παραμονή με το «σπαθί» του!

ΑΕΚ : Ο Τσιγκρίνσκι κερδίζει την παραμονή με το «σπαθί» του!

Ο Ουκρανός δίνει «απαντήσεις» μέσα στο γήπεδο και θέλει 3 συμμετοχές, στα 5 ματς που απομένουν, για να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές σε αυτό το ντεμαράζ της ΑΕΚ σε πλέι οφ και κύπελλο.

Ο Ουκρανός στόπερ μπήκε στην ενδεκάδα της Ένωσης και μεταμόρφωσε εντελώς τη λειτουργία των μετόπισθεν, κάνοντας τη διαφορά για το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα.

Με αυτές του τις εμφανίσεις ο «Τσίγκρι» δίνει τις δικές του «απαντήσεις» για τη χρησιμότητά του στην ομάδα και τις ικανότητές του. Συνάμα, κερδίζει και μάλιστα με το «σπαθί» του την παραμονή του στην ΑΕΚ και για τη νέα σεζόν! Όπως είχαμε αναλύσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας για τον Ουκρανό στόπερ, τόσο ο Μάσιμο Καρέρα όσο και ο Ίλια Ίβιτς είναι θετικοί στο σενάριο παραμονής του Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ και μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Στο συμβόλαιο του Ουκρανού στόπερ υπάρχει ο όρος που αναφέρει πως αν ο Τσιγκρίνσκι καταγράψει 25 συμμετοχές με την ΑΕΚ στη σεζόν, θα υπάρξει αυτόματη ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο. Ο Τσιγκρίνσκι μετρά ήδη 22 ματς και πλέον χρειάζεται άλλες 3 συμμετοχές, στα 5 παιχνίδια που απομένουν, για να «σφραγίσει» την παραμονή του στην ΑΕΚ! Κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμβεί!

Ο πολύπειρος άσος δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει στήριγμα για την ΑΕΚ και την επόμενη μέρα της. Δίπλα του, ο Στράτος Σβάρνας έχει εξελιχθεί πολύ και έχει κάνει βήματα προόδου. Με τη σωστή διαχείριση και το κατάλληλο βάθος στα μετόπισθεν ο Τσιγκρίνσκι μπορεί να διατηρήσει αυτόν τον σημαίνοντα ρόλο στην ΑΕΚ τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμα.

Ο χαρακτήρας και η ποιότητά του τον καθιστούν απαραίτητο για την ΑΕΚ. Και φαίνεται πως ο ίδιος θα κερδίσει με την αξία του την παρουσία του στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν, ενεργοποιώντας με τις εμφανίσεις του τη σχετική οψιόν στο υπάρχον συμβόλαιο, που έληγε την 1η Ιουλίου. Ο ίδιος δεν συζήτησε καν το σενάριο αποχώρησής του από την ΑΕΚ τότε και φυσικά αυτό έχει προσμετρηθεί στο ήδη θετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας γύρω από εκείνον. Η σχέση του Τσιγκρίνσι με τον σύλλογο είναι πολύ δυνατή και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει, για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ