Καρυπίδης : «Τελειώνω με το BAN και τα λέμε» (pic)

Καρυπίδης : «Τελειώνω με το BAN και τα λέμε» (pic)

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα πετύχει την άρση του απαγορευτικού που επέβαλε η FIFA ενώ έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο Θόδωρος Καρυπιδης πήρε θέση με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram για όσα ακουστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε τη σιγουριά του οτι θα λυθεί το πρόβλημα με το BAN της FIFA.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Κάποια στιγμή ωριμάζεις και συνειδητοποιείς οτι δεν χρειάζεται να αντιδράς σε κάθε είδους κατάσταση. Απλά αφήνεις τους ανόητους να φέρονται ανόητα. Πολύ μιλάνε για μένα χωρίς εμένα. Τους αφήνω Τελείωνω τα BAN και τα λέμε. Υπόσχομαι και τη νέα χρονιά να σας χαλάω τα ΣΚ. Συγνώμη που δεν με λένε Αριστοτέλη Ωνάση για να τα φτιάξω ολα σε μια εβδομάδα. Θα τα φτιάξω όμως και μετά θα μιλάτε για μπάσκετ, τένις, χόκεϊ».

Το μήνυμα του SUPER 3:

To δικό του μήνυμα έστειλε με ανακοίνωση του και ο SUPER 3, προς τη διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι οργανωμένοι οπαδοί των κιτρινόμαυρων ζητησαν από τον Θόδωρο Καρυπιδη να λύσει το BAN , αναφέρθηκαν στην μεταγραφή του Ματεο Γκαρσία, ενώ ξεκαθάρισαν οτι κάνεις δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μαθήματα ηθικής στο σωματείο και στον λαό του Άρη, καθώς όπως ανέφεραν, άλλη ομάδα «λειτουργούσε ως η μεγαλύτερη ακαδημία του Ολυμπιακού στη Βόρεια Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ