Ανακατασκευή της Β’ Αίθουσας του ΣΕΦ (pics)

Ανακατασκευή της Β’ Αίθουσας του ΣΕΦ (pics)

Πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής της Β’ Αίθουσας, με δομικές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις αναβάθμισης, δίνοντας συνέχεια στο έργο της ριζικής αλλαγής του ΣΕΦ.

Παράλληλα με τις εργασίες που εκτελούνται στον περιβάλλοντα χώρο του, συνεχίζονται και αυτές στο εσωτερικό, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναμόρφωσης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι οποίες εντάσσονται στο στρατηγικό σχεδιασμό και το οργανόγραμμα που έχει εκπονηθεί από τη Διοίκηση.

Προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής της Β’ Αίθουσας, με δομικές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις αναβάθμισης, δίνοντας συνέχεια στο έργο της ριζικής αλλαγής του ΣΕΦ.

Κυματίζουν από χθες οι σημαίες του ΣΕΦ

Στο μεταξύ, σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε σύσσωμη η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με την έπαρση 5 σημαιών στον προαύλιο χώρο. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΣΕΦ, κ. Τσιλιγκιρη, ύψωσε στον κεντρικό ιστό την επίσημη σημαία του σταδίου, περιστοιχιζόμενη από την ελληνική και την ευρωπαϊκή σημαία, αναδεικνύοντας τον διεθνή αθλητικό του χαρακτηρα, αλλά και από τη σημαία των Ολυμπιακών αγώνων, η οποία και θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του Τόκιο το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ