Γιαννιώτης : «Μέσα από τις αποτυχίες γινόμαστε καλύτεροι»

Γιαννιώτης : «Μέσα από τις αποτυχίες γινόμαστε καλύτεροι»

Για το πως να ξεπερνάς ένα κακό αποτέλεσμα, για τον λόγο που προτίμησε τη θάλασσα και όχι την πισίνα και πολλά ακόμη μίλησε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Το γεγονός πως μία επιτυχία είναι μεγαλύτερη, όταν έρχεται μετά από μία αποτυχία υπογράμμισε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Ρίο το 2016, σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε, επίσης στο πως προτίμησε τη θάλασσα από την πισίνα, ενώ μίλησε και για το μεγάλο ποσοστό πνιγμών στην Ελλάδα που πρέπει να σταματήσει να υπάρχει.

Αναλυτικά όσα είπε στον OVER FM:

Το γεγονός πως παντρεύτηκε στις 22 Σεπτέμβρη του 2012 και λίγες μέρες πριν είχε βγει 4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σχολίασε λέγοντας χαρακτηριστικά “Είχα βγει 4ος και δεν ήμουν τόσο χαρούμενος, ωστόσο ο γάμος μου ήταν κάτι μοναδικό”.

Όντας πρέσβης της εκδήλωσης “Κολυμπάμε Μαζί” που ως σκοπό έχει την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου -ΑγκαλιάΖΩ, ανέφερε “Κολυμπάμε Μαζί για τη ζωή. Ευτυχώς εχθές είχαμε αρκετό κόσμο στην εκδήλωση και μαζέψαμε αρκετά χρήματα. Πάντα βέβαια με τη βοήθεια των εθελοντών και τηρώντας όλα τα μέτρα “.

Το γεγονός πως του έχει λείψει η κολύμβηση μιας και έχει σταματήσει από το 2016 τόνισε “Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους να ξεπερνάνε τον εαυτό τους. Το ίδιο έκανα κι εγώ όταν αγωνιζόμουν”.

“Είναι μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα οι πνιγμοί στη θάλασσα. Πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο” ήταν τα λόγια του, ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε πως πρέπει όλοι να ξέρουν κολύμπι όχι για πρωταθλητισμό αλλά για τη δική τους υγεία.

“Όταν περνάω από το κολυμβητήριο στην Κέρκυρα που έχει το όνομά μου με πιάνει συγκίνηση. Εκεί έχω περάσει καλές και κακές στιγμές”, για να προσθέσει πως θα ήθελε να γυρίσει κάποια στιγμή στην Κέρκυρα.

“Πολλά παιδιά με ρωτούν για το μέλλον τους και το πως διαχειρίστηκα τις αποτυχίες. Μέσα όμως από τις αποτυχίες γινόμαστε καλύτεροι”, συμπληρώνοντας πως “όταν η επιτυχία έρχεται μετά από μια αποτυχία είναι πιο σημαντική”.

Το λόγο που προτίμησε την κολύμβηση στη θάλασσα και όχι στην πισίνα εξήγησε λέγοντας “ Λόγω Κέρκυρας ήμουν όλη μέρα μέσα στη θάλασσα. Αν και άρχισα με με πισίνα κατέληξα”.

Τέλος έστειλε το δικό μήνυμα για τα παιδιά που δυσκολεύονται στο σχολείο εξαιτίας της δυσλεξίας. “Αν δεν ήμουν δυσλεκτικός δεν θα τα είχα καταφέρει όλα αυτά. Μπορώ να καταλάβω πως νιώθουν τα παιδιά. Ό,τι κι αν έχουν μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Η δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ