Αναβλήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Αναβλήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανέβαλλε την προγραμματισμένη γι’ αυτή την εβδομάδα τακτική Γενική Συνέλευση, που είχε ως θέμα τον προϋπολογισμό.

Το αποφάσισε εξαιτίας των αυξημένων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, που πάρθηκαν πρόσφατα για την Αττική και ισχύουν έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. H Γ.Σ. επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην ευρύχωρη αίθουσα του Άρη Νικαίας, όπως είχε γίνει και η αμέσως προηγούμενη, τον Αύγουστο. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: «Αναβάλλεται η προγραμματισμένη τακτική προϋπολογιστική Γενική Συνέλευση της 29ης/30ης Σεπτεμβρίου 2020 σε εφαρμογή των πρόσφατων αυξημένων μέτρων προστασίας από τον covid 19 στην Αττική, που ισχύουν έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2020. Με ευθύνη απέναντι στους εκπροσώπους των σωματείων μας, και για λόγους προστασίας της αίθουσας του σωματείου μας ΓΝΟ Νικαίας ο Άρης που υποδειγματικά προστατεύει τους αθλητές και τις αθλήτριές του, η Γενική Συνέλευση ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Το Δ.Σ. με ανησυχία, όπως όλοι, παρακολουθεί τις εξελίξεις της αύξησης και της διασποράς του covid 19, αναβάλλει για λόγους ανωτέρας βίας τη Γενική Συνέλευση της 29ης/30ης Σεπτεμβρίου 2020 και θα επανέλθει επί του θέματος, με νέα πρόσκληση σύγκλησης της με τρόπο που θα εξασφαλίζει την προστασία όλων».

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δεδομένα η πορεία της πανδημίας δημιουργεί προβλήματα και στις διάφορες αγωνιστικές δραστηριότητες στην Ευρώπη, πάντως η δράση συνεχίζεται στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και χτες πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα 1. Για την ελληνική πλευρά το ενδιαφέρον το προκαλεί ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στη Γκρενζάου. Η ομάδα του υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Οχσενχάουζεν με 3-1, πάντως σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της γερμανικής ομοσπονδίας ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης στις νεαρές ηλικίες πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Η Οχσενχάουζεν παρατάχθηκε χωρίς τον σπουδαίο Βραζιλιάνο Χούγκο Καλντεράνο (νούμερο 6 στον κόσμο), αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν φαβορί της συνάντησης, ενώ για την Γκρενζάου βρέθηκε πρώτη φορά στην τριάδα ο πολύπειρος Σέρβος Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς.

Ο Σγουρόπουλος τοποθετήθηκε στη θέση 1 της Γκρενζάου. Ήταν απόλυτα ανταγωνιστικός και στα δύο παιχνίδια του, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Αρχικά με 3-2 σετ (κι ενώ προηγήθηκε 2-1 και μετά έχασε ματς μπολ) από τον 18άχρονο Πολωνό Σάμουελ Κουλζίτσκι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη γερμανική λίγκα.

Έπειτα ο Ελευσίνιος άσος μέτρησε δυνάμεις απέναντι στον Γάλλο Σιμόν Γκοζί, νούμερο 19 στην παγκόσμια κατάταξη και δευτεραθλητή Ευρώπης στο απλό ανδρών το 2016. Πήρε το 1ο σετ ώσπου κάμφθηκε με 3-1 χάνοντας το τελευταίο στην παράταση. «Στο πρώτο μου ματς ήμουν λίγο νευρικός και έκανα μερικά εύκολα λάθη. Γενικά κάναμε καλή προσπάθεια σήμερα, καθώς τα περισσότερα από τα παιχνίδια ήταν κοντά. Ελπίζω ότι σύντομα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για μας», δήλωσε μετά τον αγώνα ο Σγουρόπουλος στο σάιτ της γερμανικής ομοσπονδίας.

Τη νίκη για τη Γκρενζάου σημείωσε ο Καρακάσεβιτς και ήταν και το αποτέλεσμα, που προκάλεσε εντύπωση. Στα 44 του πλέον και πρόεδρος παράλληλα της σερβικής ομοσπονδίας ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης του διπλού μικτού ξεπέρασε με 3-0 σετ τον Αμερικανό Κάνακ Τζα, νούμερο 27 στο διεθνές ranking list.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Γιάννης Σγουρόπουλος-Σάμουελ Κουλζίτσκι 2-3 (9-11, 11-5, 12-10, 15-17, 5-11)

Ρόμπιν Ντεβός-Σιμόν Γκοζί 0-3 (7-11, 5-11, 8-11)

Αλαξάνταρ Καρακάσεβιτς-Κάνακ Τζα 3-0 (11-3, 11-7, 12-10)

Σγουρόπουλος-Γκοζί 1-3 (11-8, 7-11, 3-11, 10-12)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ