Ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχιστούν και άλλα εγχώρια πρωταθλήματα

Ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχιστούν και άλλα εγχώρια πρωταθλήματα

Το ενδεχόμενο να διεξάγονται και άλλα εγχώρια πρωταθλήματα πλην της Super League και της Basket League αφήνει ανοικτό η ΓΓΑ.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να διεξάγονται και άλλα εγχώρια πρωταθλήματα εκτός από τη Super League και την Basket League. Όπως δηλαδή το βόλεϊ, το χάντμπολ, το πόλο, το μπάσκετ γυναικών.

Αυτό αναφέρει η Κοινή Υπουργική Απόφαση την οποία κοινοποίησε η ΓΓΑ.

«Διευκρινίζονται τα εξής:

Α. Πρόκειται άμεσα να εξεταστεί η δυνατότητα εξαίρεσης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες, χωρίς την παρουσία θεατών και για άλλα εγχώρια πρωταθλήματα ή/και διεθνείς διοργανώσεις, των οποίων οι ομάδες θα καταθέσουν και θα εγκριθεί υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Β. Πρόκειται άμεσα να εξεταστεί η δυνατότητα και της προετοιμασίας αθλητών για Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τα οποία πρόκειται να διεξαχθούν έως και τον Απρίλιο του 2021, με ονομαστικές καταστάσεις που θα εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κατόπιν εισήγησης των αντιστοίχων Ομοσπονδιών τους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ