Αυγενάκης : «Ξεκινά άμεσα ο έλεγχος στην Ομοσπονδία ιστιοπλοΐας από την αρχή διαφάνειας»

Αυγενάκης : «Ξεκινά άμεσα ο έλεγχος στην Ομοσπονδία ιστιοπλοΐας από την αρχή διαφάνειας»

Νέος έλεγχος από την αρχή διαφάνειας θα υπάρχει στην Ομοσπονδία της ιστιοπλοΐας, όπως ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Πιθανές κυρώσεις μπορεί να υπάρξουν στην Ομοσπονδία της ιστιοπλοΐας, όπως ανέφερε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Μάλιστα, όπως είπε, μετά από δικιά του πρωτοβουλία, αποφασίστηκε να διακοπεί οποιαδήποτε χρηματοδότηση, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο των ερευνών.

Αναλυτικά:

«Εντός των επόμενων ημερών θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της παγκόσμιας ομοσπονδίας για να εξετάσει τις πιθανές κυρώσεις και τις ενέργειες που θα ακολουθήσει επίσης σας ενημερώνω πριν λίγες μέρες με δική μου απόφαση ανεστάλη οποιαδήποτε χρηματοδότηση προς την ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο ερευνών», ανέφερε αρχικά.

«Ξεκινά άμεσα ο έλεγχος στην ομοσπονδία από την αρχή διαφάνειας για τη νομιμότητα των συστημάτων και των διαδικασιών διακυβέρνησης και οικονομικής λειτουργίας με στόχο τον εντοπισμό τυχόν φαινομένων διαφθοράς κακοδιοίκησης αναποτελεσματικότητας και παραβιάσεων της ακεραιότητας με δεδομένες τις επώνυμες καταγγελίες.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έθεσε μετά το ερώτημα: «Έχουν κάνει δήλωση πόθεν εσχες τα μέλη της επιτροπής ; Θα το δούμε».

Η Φωτεινή Πιπιλή από την άλλη ανέφερε: «Όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν, όχι μόνο δεν ζήτησαν μία συγνώμη, ούτε ότι έδειξαν μεταμέλεια. Αντιθέτως σας είπανε και κόντρα και στην κυβέρνηση και στην κοινωνία να προκηρύξουν εκλογές 15 Μαρτίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ