Σέρφερ από το Ελ Σαλβαδόρ σκοτώθηκε από κεραυνό

Σέρφερ από το Ελ Σαλβαδόρ σκοτώθηκε από κεραυνό

Η 22χρονη Κάθριν Ντίαζ Χερνάντεζ χτυπήθηκε από κεραυνό λίγη ώρα αφότου είχε μπει στο νερό για να κάνει προπόνηση, στην παραλία El Tunco.

Η κορυφαία σέρφερ του Ελ Σαλβαδόρ, η οποία προετοιμαζόταν για το ολυμπιακό ντεμπούτο του αθλήματος αυτό το καλοκαίρι, χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

«Μία σπουδαία αθλήτρια που εκπροσωπούσε τη χώρα μας άφησε», τόνισε η ομοσπονδία της χώρας σε ανακοίνωση που αποτίνει φόρο τιμής στην Κάθριν Ντίαζ, προσθέτοντας: «Τα λέμε σύντομα, σπουδαία πολεμίστρια. Το Ελ Σαλβαδόρ βρίσκεται σε πένθος».

Η 22χρονη είχε εισέλθει στο νερό για να αρχίσει μια προπόνηση την Παρασκευή κοντά στο σπίτι της στο Ελ Τούνκο όταν χτυπήθηκε. Οι διασώστες προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά οι προσπάθειες ήταν ανεπιτυχείς. Η ισπανική εφημερίδα AS ανέφερε ότι μια ξαφνική αλλαγή του καιρού έπληξε αυτούς που ήταν στην παραλία.

Η Ντιάζ μετρούσε αντίστροφα για τους αγώνες ISA World Surf Games του Μαΐου στο Ελ Σαλβαδόρ, οι οποίοι δίνουν «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ