Παναθηναϊκός : Δεν έδωσαν απάντηση οι Τράπεζες στον Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός : Δεν έδωσαν απάντηση οι Τράπεζες στον Ερασιτέχνη

Ο Δημήτρης Βρανόπουλος ενημέρωσε την ΑΕΠ Ελαιώνα για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τις αναγκαίες τροποποιήσεις στο αρχικό σχέδιο.

Μία μέρα μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, σειρά πήρε το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη. Για αυτό τα πράγματα είναι συγκεκριμένα: έχει την υποχρέωση να το κατασκευάσει ο ιδιοκτήτης του εμπορικού κέντρου. Δηλαδή, οι Alpha Bank και η Τράπεζα Πειραιώς, οι οποίες εκπροσωπούνται από την εταιρία ΑΕΠ Ελαιώνας.

Την Τρίτη συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βρανόπουλος με στελέχη της ΑΕΠ Ελαιώνα. Το αντικείμενο του ραντεβού ήταν συγκεκριμένο: να ενημερώσει γραπτώς ο Βρανόπουλος για τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Τριφυλλιού.

Διότι το νομικό πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης προβλέπει ακριβώς τις εγκαταστάσεις που θα κατασκευαστούν. Όμως, αυτές οι υποδομές είχαν σχεδιαστεί πριν 15 χρόνια και τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οπότε και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ζήτησε νέες προδιαγραφές, όπως για παράδειγμα ένα κλειστό γυμναστήριο χωρητικότητας 3.000 θεατών και όχι 2.000, που θα πληροί τα στάνταρ για ευρωπαϊκά παιχνίδια στο βόλεϊ.

Τα στελέχη της ΑΕΛ Ελαιώνα παρέλαβαν τις απαιτήσεις του Ερασιτέχνη, επιφυλάχτηκαν να τοποθετηθούν και θα στείλουν εγγράφως την πρώτη απάντηση τους στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Το βέβαιο είναι ότι κινούνται βάση των αναφερόμενων στη νομοθεσία και κατέστησαν σαφές ότι έχουν την πρόθεση να συζητήσουν αλλαγές, αρκεί να μην ξεπεραστεί το προβλεπόμενο κόστος των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ