Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Κανά κονδύλι για προπονητή δίνει η Περιφέρεια;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συναντήθηκε με Σακελλαροπούλου ο Κούβελος

H Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, θα εγκαινιάσει τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία

Συναντήθηκε με Σακελλαροπούλου ο Κούβελος | to10.gr

Mε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κύριος Ισίδωρος Κούβελος στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος της ΔΟΑ προσκάλεσε την κυρία Σακελλαροπούλου να εγκαινιάσει στις 17 Οκτωβρίου 2021, μαζί με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Δρα Thomas Bach, τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία, ανακαίνιση που γίνεται με ενίσχυση της ΔΟΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O κύριος Κούβελος αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο της ΔΟΑ, που στη διάρκεια έξι δεκαετιών έχει οργανώσει εκπαιδευτικές δράσεις για περισσότερους από 100.000 σπουδαστές, καθηγητές, ερευνητές και φίλους του Ολυμπισμού. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κύριο Κούβελο, επισημαίνοντας τη σημασία της ΔΟΑ για τη διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών και την ανάπτυξη της Ολυμπιακής Παιδείας.

Μετά τη συνάντηση ο κύριος Κούβελος είπε: «Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε την πρόσκληση της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας να εγκαινιάσει μαζί με τον Πρόεδρο Bach τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΟΑ. Η απόφασή της αποτελεί ύψιστη τιμή για τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και το Ολυμπιακό κίνημα!»

Στη συνάντηση παρέστη και ο Σύμβουλος του Προέδρου και των Προγραμμάτων Ανάπτυξης της ΔΟΑ,  Δρ Διονύσης Γάγγας.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από