Το Σάββατο (17/4) το «6ο Κύπελλο Ρίψεων» στο Καυτανζόγλειο στάδιο

Το Σάββατο (17/4) το «6ο Κύπελλο Ρίψεων» στο Καυτανζόγλειο στάδιο

Δύο τουρνουά διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ το Σαββατοκύριακο.

Την πρώτη τους αγωνιστική ευκαιρία στη θερινή σεζόν, θα έχουν το Σάββατο (17/4), οι αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων.

Η ομοσπονδία διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, Αγώνα Ρίψεων με την επωνυμία «6ο Κύπελλο Ρίψεων», που δίνει την ευκαιρία στους αθλητές και στις αθλήτριες όλων των κατηγοριών να κυνηγήσουν τα όρια πρόκρισης στις κορυφαίες διοργανώσεις της θερινής περιόδου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Καυτανζογλείου Σταδίου και οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν, με email, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 20χλμ. Ανδρών – Γυναικών και Ανδρών- Γυναικών Κ23 θα διεξαχθεί στην Παραλία Μεγάρων – Περιοχή «Βαρέα», την Κυριακή 18 Απριλίου 2021.

Πρόκειται για μια διοργάνωση, που θα γίνει με την παρουσία διεθνών κριτών, προκειμένου οι επιδόσεις να προσμετρηθούν στο ολυμπιακό ράνκινγκ.

Παράλληλα με το αγώνισμα των 20χλμ. βάδην του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί και Αγώνας Βάδην 10χλμ. Κ20 Ανδρών – Γυναικών και Κ18 Ανδρών καθώς και 5χλμ. Κ18 Γυναικών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον ΣΕΓΑΣ με email το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ