Εθνική Σάλας – Κληρώθηκε με Μολδαβία, Ελβετία, Εσθονία η Ελλάδα

Εθνική Σάλας – Κληρώθηκε με Μολδαβία, Ελβετία, Εσθονία η Ελλάδα

Τις Εσθονία, Ελβετία και Μολδαβία θα αντιμετωπίσει κατά σειρά η Εθνική ομάδα Σάλας Ανδρών για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2024.

Στον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2024 κληρώθηκε η Εθνική ομάδα Σάλας Ανδρών, η οποία θα βρει στο δρόμο της την Εσθονία, την Ελβετία και τη Μολδαβία.

Οι αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα φιλοξενηθούν από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Μολδαβίας την περίοδο 4-13 Απριλίου. Υπενθυμίζεται ότι στον προκριματικό γύρο θα λάβουν μέρος 24 Εθνικές Ομάδες της ευρωπαϊκής ζώνης, οι οποίες είναι χωρισμένες σε 6 ομίλους, με τις δύο πρώτες κάθε γκρουπ να προκρίνονται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (συνολικά 12 ομάδες).

Αναλυτικά η κλήρωση:

1ος Όμιλος
Γερμανία
Γιβραλτάρ
Σαν Μαρίνο
Μαυροβούνιο

2ος Όμιλος
Νορβηγία
Μάλτα
Κύπρος
Δανία

3ος Όμιλος
Βουλγαρία
Σκωτία
Αρμενία
Κόσοβο

4ος Όμιλος
Λιθουανία
Βόρ. Ιρλανδία
Ισραήλ
Τουρκία

5ος Όμιλος
Αυστρία
Σουηδία
Ανδόρα
Αλβανία

6ος Όμιλος
Μολδαβία
Ελλάδα
Ελβετία
Εσθονία

Σε δηλώσεις του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Ζιάβας, ανέφερε: «Για μια χώρα όπως εμείς, που βρισκόμαστε χαμηλά στη βαθμολογία της UEFA, καμία κλήρωση δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερη με βάση τους άλλους ομίλους. Το θετικό στοιχείο είναι ότι η Μολδαβία, που θα διοργανώσει το τουρνουά, είναι η καλύτερη ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι το πλεονέκτημα της έδρας δεν θα το έχει καμία από τις άλλες δύο αντιπάλους μας, με τις οποίες θα διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Με την Μολδαβία αγωνιστήκαμε και στο προηγούμενο τουρνουά και ξέρουμε τι περιμένουμε. Για την Εσθονία δεν έχουμε πολλά στοιχεία επί του παρόντος και θα αναλύσουμε το παιχνίδι της. Την Ελβετία τη γνωρίζω, άλλωστε αγωνίζεται και ένας Έλληνας, ο Μαρκογιαννάκης. Πρόκειται για μια καλά οργανωμένη ομάδα, με μεγάλη διεθνή εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ