Φοιτήτρια ιατρικής (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) έσωσε τη ζωή προπονητή της αντίπαλης ομάδας! (Vids)

Φοιτήτρια ιατρικής (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) έσωσε τη ζωή προπονητή της αντίπαλης ομάδας! (Vids)

Απίστευτο κι όμως αληθινό, καθώς φοιτήτρια νομικής έσωσε τη ζωή προπονητή των αντιπάλων.

Φοιτήτρια Ιατρικής, που τρελαίνεται για χόκεϊ επί πάγου, έκανε διάγνωση από τις κερκίδες και έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου στο τεχνικό team της αντίπαλης ομάδας! Η Νάντια Ποποβίτσι τον περασμένο Οκτώβρη είχε πάρει την θέση της στην κερκίδα, πίσω από τον πάγκο του Σιάτλ που υποστηρίζει, στο παιχνίδι κόντρα στο Βανκούβερ.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η νεαρή κοπέλα κατάφερε να διακρίνει ένα ύποπτο σημάδι στον αυχένα ενός ανθρώπου στο τεχνικό επιτελείο των φιλοξενούμενων του Μπράιαν Χάμιλτον. Αυτό που είχε δει πίσω από το πλεξιγκλάς ήταν ένα μελάνωμα και αποφάσισε ότι έπρεπε να τον ενημερώσει. Η φοιτήτρια λοιπόν λόγω του ότι δεν μπορούσε να φωνάξει στο γήπεδο και να ακουστεί, αλλά και λόγω του πλεξιγκλάς, έγραψε ένα μήνυμα στο κινητό της και του το έδειξε. «Το σημάδι που έχεις στον λαιμό σου μπορεί να είναι κακοήθες μελάνωμα. Σε παρακαλώ πήγαινε στον γιατρό να το κοιτάξεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αρχικά δεν την πίστεψε, αφού θεώρησε ότι ήταν φάρσα οπαδού των Σιατλ για να του αποσπάσει την προσοχή. Όταν επέστρεψε όμως στον Καναδά και επισκέφθηκε τον γιατρό έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπίστωσε ότι ήταν κακοήθες μελάνωμα! Το μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας έσπευσε και έκανε εγχείρηση, το αφαίρεσε και όταν την παραμονή Πρωτοχρονιάς η ομάδα του επέστρεψε στο Σιάτλ θέλησε να ευχαριστήσει την κοπέλα που κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή!

Οι άνθρωποι του Βανκούβερ έκαναν έκκληση σε όλους τους φιλάθλους να βοηθήσουν να βρεθεί η φίλαθλος και εκείνη έδωσε το παρών στο παιχνίδι με τους Καναδούς και συναντήθηκε στο τέλος του με τον Χάμιλτον και την οικογένειά του!

«Η Νάντια μου άλλαξε τη ζωή και δε θα σταματήσω ποτέ να την ευχαριστώ», δήλωσε ο ίδιος, ενώ ο σύλλογος του Βανκούβερ έδειξε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του στην κοπέλα, εξασφαλίζοντάς της υποτροφία ύψους 10.000 δολαρίων για τις σπουδές της στην Ιατρική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ