Με Χρήστου, Βαζαίο και Ντουντουνάκη οι Χειμερινοί αγώνες

Με Χρήστου, Βαζαίο και Ντουντουνάκη οι Χειμερινοί αγώνες

Με παρόντα τα περισσότερα μεγάλα ονόματα της ελληνικής κολύμβησης, θα διεξαχθούν το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ οι Χειμερινοί αγώνες ΟΠΕΝ κατηγορίας.

Στις λίστες συμμετοχής που δημοσίευσε σήμερα η ΚΟΕ, ξεχωρίζουν τα ονόματα του Απόστολου Χρήστου (έχει δηλωθεί σε 50μ. ελεύθερο, 50μ., 100μ. ύπτιο, 100μ. πεταλούδα), του Ανδρέα Βαζαίου (100μ., 200μ. ελεύθερο, 100μ. πεταλούδα) και της Άννας Ντουντουνάκη (50μ. ελεύθερο, 50μ., 100μ. πεταλούδα).

Συμμετοχή στους αγώνες έχουν δηλώσει επίσης η Νόρα Δράκου, ο Απόστολος Παπαστάμος, ο Άλκης Κυνηγάκης, η Μαρίλεια Δρασίδου, ο Γιώργος Σπανουδάκης, ο Δημήτρης Νέγρης, η Γεωργία Δαμασιώτη, ο Κώστας Μερετσόλιας, ο Οδυσσέας Μελαδίνης, αλλά και αρκετοί νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες, που κυνηγούν τα όρια συμμετοχής στις ηλικιακές διοργανώσεις του καλοκαιριού (Ευρωπαϊκό εφήβων/νεανίδων στη Ρουμανία και Παγκόσμιο Ε/Ν στο Καζάν).

Η πιο «τρανταχτή» απουσία είναι αυτή του Κριστιάν Γκολομέεβ, στην οποία προστίθενται κι εκείνες των Κώστα Εγγλεζάκη, Δημήτρη Μάρκου, Ιωάννας Σαχά, Νικόλ Παυλοπούλου και Αρκάδιου Ασπουγαλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ