Νέο γεμάτο διήμερο για τους μικρούς με το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά Ξυλοκάστρου (Pic)

Νέο γεμάτο διήμερο για τους μικρούς με το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά Ξυλοκάστρου (Pic)

Η Κορινθία γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στα αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου.

Στο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου διεξάγεται το ανοιχτό αναπτυξιακό τουρνουά Ξυλοκάστρου, που αποτελεί το 5ο και προτελευταίο της φετινής σειράς της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το δεύτερο συνεχόμενο στη Νότια Ελλάδα μετά από εκείνο του Πέρα Αθηνών στις αρχές Μαρτίου. Επίσης, είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιείται ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών σε Δερβένι-Ξυλόκαστρο μετά από την πετυχημένη διοργάνωση του 2019. Θα διαγωνιστούν σε πέντε κατηγορίες 119 παιδιά από 40 σωματεία της χώρας (89 αγόρια και 30 κορίτσια) και καθώς πλησιάζουν και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών θα έχουν επιπλέον κίνητρο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Το τουρνουά διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου και την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Η ομοσπονδία και το τοπικό σωματείο επιτραπέζιας αντισφαίρισης έχουν οργανώσει τα πάντα ώστε να προσφέρουν σε παιδιά και συνοδούς μία ακόμα όμορφη εμπειρία και να τιμήσουν το αύριο του αθλήματος Προσαρμοσμένοι παράλληλα στις ειδικές συνθήκες της πανδημίας και με απόλυτη προσοχή στα υγειονομικά μέτρα (θυμίζουμε ότι με βάση τη νεότερη απόφαση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είναι υποχρεωτική η επίδειξη rapid test όλων των εισερχομένων στον αγωνιστικό χώρο με οποιαδήποτε ιδιότητα έχουν).

Στο 5ο όπεν της περιόδου 2021-2022 θα γίνουν οι κατηγορίες των εφήβων, των νεανίδων, των παίδων, των κορασίδων και των παμπαίδων. Στις κληρώσεις των γκρουπ βρίσκονται 15, 10, 46, 20 και 25 παιδιά αντίστοιχα.

Πέρα φυσικά από τον οικοδεσπότη ΑΟ Ξυλοκάστρου και άλλα σωματεία της Κορινθίας, δηλώθηκαν αθλητές από την Αθήνα, την Τρίπολη, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, την Ορεστιάδα και τα Χανιά.

Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι ο Σωκράτης Γιαννούτσος και ο Στάθης Μανωλόπουλος στους εφήβους, η Κατερίνα Αλεξούδη και η Δέσποινα Άμπα στις νεάνιδες, ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου και ο Μάριος Κατσαπρακάκης στους παίδες, η Μαύρα Κοντοπούλου και η Ζωή Καζάκου στις κορασίδες, ο Γιάννης Κιοσελόγλου και ο Κωνσταντίνος Αλεξούδης στους παμπαίδες.

Η δράση θα λάβει χώρα σε 12 τραπέζια. Οι αγώνες αρχίζουν το Σάββατο 2/4 στις 11:00 με τους ομίλους των παίδων και η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα. Την Κυριακή τα νοκ άουτ ματς είναι από τις 10:00 και οι τελικοί των πέντε κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 16:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ