Πλήθος επισκεπτών συγκέντρωσε το περίπτερο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη Sport_hub Expo, στην Πάτρα

Πλήθος επισκεπτών συγκέντρωσε το περίπτερο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη Sport_hub Expo, στην Πάτρα

Έκανε… θραύση στο κοινό το περίπτερο, που διατήρησε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην έκθεση Sport_hub Expo στην Πάτρα.

Η αθλητική έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που οργάνωσε το Υφυπουργείο αθλητισμού στο εθνικό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» στο διάστημα 8 με 10 Απριλίου. Η αχαϊκή πρωτεύουσα επιλέχθηκε ως πρώτο σημείο δράσης στην καμπάνια της πολιτείας με τον τίτλο «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού» και η έκθεση ήταν βασικό κομμάτι της. Το περίπτερο λειτούργησε στον ημιώροφο του ΠΕΑΚ «Δημήτριος Τόφαλος» από το πρωί της Παρασκευής μέχρι το απόγευμα της Κυριακής με τη φροντίδα της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Έκανε… γκελ στον κόσμο κι εμφάνισε μεγάλη επισκεψιμότητα. Ενδιάμεσα θυμίζουμε, το Σάββατο, η ομοσπονδία συμμετείχε στο συνέδριο του Υφυπουργείου στη κεντρική σάλα του γυμναστηρίου και τοποθετήθηκε, μέσω του προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Παναγιώτη Τζόβολου στην ενότητα «Ο λόγος στις Ομοσπονδίες και στους φορείς αθλητισμού της Δυτικής Ελλάδας», λαμβάνοντας πολύ εγκωμιαστικά σχόλια από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Το περίπτερο της έκθεσης λειτούργησε στον ημιώροφο του ΠΕΑΚ, στον χώρο που είναι και το προπονητήριο των Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών. Είχε δύο τραπέζια, το ένα με ρομπότ εκμάθησης. Στον ίδιο χώρο ήταν τα περίπτερα της ομοσπονδίας μπάσκετ (με έκθεμα τα δύο ευρωπαϊκά κύπελλα), της ομοσπονδίας βόλεϊ και της ομάδας μπάσκετ Προμηθέα Πατρών.

Στο περίπτερο τοποθετήθηκαν φωτογραφίες με πρωταθλητές μας όπως κι από διακρίσεις της εθνικής μας ομάδας ανδρών. Υπήρχε τηλεόραση, από την οποία προβάλλονταν συνεχώς πλάνα από αγώνες.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας μοίραζαν φυλλάδια με πληροφορίες για το άθλημα και τις έδρες των σωματείων της Περιφέρειας κι έλυναν απορίες των μικρών και των μεγάλων φίλων του πινγκ πονγκ. Κατά την άποψη των εκθετών μάλιστα, το περίπτερο της ομοσπονδίας είχε τη μεγαλύτερη ανταπόκριση στον εσωτερικό χώρο του «Τόφαλος» λόγω του ρομπότ, του τραπεζιού και των βίντεο.

Στο… ρομπότ ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης 

Το ρομπότ δούλεψε ασταμάτητα, επισκέπτες όλων των ηλικιών δοκίμασαν τις ικανότητες τους, μάλιστα από αυτό πέρασε και ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης κι έδειξε να το χάρηκε με την ψυχή του (https://drive.google.com/file/d/1-4rbE0U8X8Ce0W3yVeyRjIB1Vt-o4g9X/view). Ρακέτα έπιασε και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ψυχαγωγήθηκε άριστα (https://drive.google.com/file/d/15gx2HVhVFUQCzYAuptyYMja3DcDF6C4Q/view) και αμφότεροι έκαναν θετικά σχόλια για το άθλημα και την οργάνωση του περιπτέρου. Οργάνωση, που είχε αναλάβει ο Πατρινός παράγοντας Νίκος Φιλιππακόπουλος μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΦΟΕπΑ, ενώ με τις δημόσιες σχέσεις και τη συμμετοχή στο αθλητικό συνέδριο ασχολήθηκε ο Τάκης Τζόβολος.

Στο περίπτερο υπήρξε συνεχής παρουσία της υπαλλήλου της Τοπικής Επιτροπής Μαρίας Χατζηφώτη και του ομοσπονδιακού προπονητή Σωτήρη Ζήκου.

Με ασκήσεις επίδειξης, όπως και οδηγίες για την επιτραπέζια αντισφαίριση βοήθησαν οι αθλήτριες Μάγδα Ηλιοπούλου, Αλεξάνδρα Μπιτχάβα και ο αθλητής Μιχάλης Μπιτχάβας, όλοι από τους Φοίνικες Πάτρας, ενώ στην επιτυχία συνέβαλε με την πολύωρη παρουσία του ο Γιώργος Μπιτχάβας. Το Σάββατο ήταν παρών όλη την ημέρα ο Βλάσσης Γεωργίου μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και γραμματέας της Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ