Με Τεντόγλου το διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού

Με Τεντόγλου το διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα δώσει το παρών στο 1ο διεθνές μίτινγκ στίβου στην Κύπρο.

Με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων αθλητών, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, διεξάγεται αύριο (10/5) στη Λεμεσό το 1ο διεθνές μίτινγκ στίβου στην Κύπρο.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι αναμένεται να «μαγνητίσει» τα βλέμματα των φιλάθλων, στο δεύτερο αγώνα του στη θερινή σεζόν, καθώς ξεκίνησε με ένα… ξεμούδιασμα στους διασυλλογικούς αγώνες, όπου πέτυχε επίδοση 8,05μ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κούρσα στα 110μ. εμπόδια, όπου ο Κώστας Δουβαλίδης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον κορυφαίο Κύπριο αθλητή, Μίλαν Τραϊκοβιτς, αλλά και τον Ισπανό «ασημένιο» Ολυμπιονίκη του Ρίο Ορλάντο Ορτέγκα.

Η Άρτεμις Αναστασίου, μετά τις καλές εμφανίσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα (πέτυχε 23.52 στα 200μ.), θα τρέξει τόσο στα 100μ., όσο και στα 200 μέτρα. Στη δισκοβολία γυναικών θα πάρει μέρος η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου και στο μήκος γυναικών η Σπυριδούλα Καρύδη και η Βασιλική Χαϊτίδου. Η Ελένη Πόλακ συνεχίζει τους αγώνες της με στόχο άλματα πάνω από τα 4,50μ. στο επί κοντώ, ενώ ο Χρήστος Κοτίτσας θα τρέξει στα 800μ., με στόχο κάτι ακόμη καλύτερο από το 1:48.91 των διασυλλογικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ