Τέσσερις νίκες από τον Παναγιώτη Δημητσάνη στο Markopoulo Park

Τέσσερις νίκες από τον Παναγιώτη Δημητσάνη στο Markopoulo Park

Ο Champion αναβάτης κατέκτησε το Κύπελλο Αθηνών με τον ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ.

Όμορφο θέαμα προσφέρουν κάθε Δευτέρα οι ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park. Την Δευτέρα 9 Μαΐου ξεχώρισε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης. Κατέκτησε με τον 5ετή καθαρόαιμο ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ (IRE) το Κύπελλο Αθηνών και κέρδισε τις 4 από τις 6 συνολικά ιπποδρομίες της ημέρας.

Ο Champion αναβάτης, εκτός από το Κύπελλο Αθηνών, σημείωσε άλλες 3 νίκες με τους ίππους ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ (IRE), ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΪ (GB) και ΚΟΡΕΝΤΙΝ (GR) στην 4η, 5η και 6η ιπποδρομία αντίστοιχα. Μετά από αυτές τις επιτυχίες ο Παναγιώτης Δημητσάνης συνεχίζει να προηγείται στην σχετική λίστα των αναβατών και συμπλήρωσε 20 νίκες σε 59 συμμετοχές.

Μεγάλος νικητής του Κυπέλλου Αθηνών αναδείχθηκε ο 5ετης γιος του Epaulette (AUS) και της Distinguish (IRE), ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ (IRE). Ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola ο ΓΚΡΕΓΚΣ ΣΗΚΡΕΤΣ (IRE) παρουσιάστηκε σε πολύ καλή φόρμα από τον προπονητή του Χάρη Χαραλάμπους και επικράτησε των δυνατών αντιπάλων του στην ιπποδρομία που πραγματοποιήθηκε στην απόσταση των 1.400 μέτρων. Η χθεσινή νίκη ήταν η 7η της καριέρας του.

Δύο νίκες για τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια

Τις άλλες δύο ιπποδρομίες κέρδισε ο Κύπριος αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας με τους ίππους ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ (IRE) και ΕΚΛΕΚΤΩΡ (GB) στην 3η και 8η ιπποδρομία αντίστοιχα.

Στην 3η ιπποδρομία ο 9ετης γερόλυκος ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ (IRE) επικράτησε του κατά 5 χρόνια νεότερου του ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΪΤ (IRE) με διαφορά μόλις 3 εκατοστών του δευτερολέπτου και σημείωσε την 10η νίκη της καριέρας του. Ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ (IRE) ανήκει στην ιδιοκτησία του Λάζαρου Σεμερτζίδη και προπονητής του είναι ο Χρήστος Σταύρου.

Από πλευράς προπονητών δύο νίκες σημείωσε ο Χάρης Χαραλάμπους ενώ από μία οι Χρήστος Σταύρου, Σταύρος Αγγελόπουλος, Σπύρος Μαυρόπουλος και Χρήστος Θεοδωράκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ