«Ψήνουν» σκάνδαλο στο ντέρμπι «αιωνίων»

«Ψήνουν» σκάνδαλο στο ντέρμπι «αιωνίων»

Η ομοσπονδία Πινγκ-Πονγκ ετοιμάζει μαγείρεμα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟ αλλοιώνοντας το πρωτάθλημα!

Ο πόλεμος εναντίον του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται. Ο Σύλλογος του Πειραιά έχει απέναντί του ένα «σύστημα» με τόσα πολλά… πλοκάμια, ώστε εκτείνεται μέχρι και στο… πινγγκ-πονγκ η δράση του!

Αυτή την φορά αφορμή στάθηκε η απόφαση-έκτρωμα, της ομοσπονδίας, να μην αναβάλει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που περιλαμβάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το οποίο θα κρίνει τον τίτλο, όταν οι ξένοι αθλητές του Ολυμπιακού θα έχουν υποχρεώσεις στη Σιγκαπούρη, σε διεθνή διοργάνωση με υποχρεωτική συμμετοχή!

Διαβάστε επίσης: «Η Βιγιαρεάλ σκέφτεται τον δανεισμό του Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ» (pic)

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για αλλαγή αυτή της παράλογης απόφασης, οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας συνεχίζουν να δείχνουν αδιαφορία, δείχνοντας πως δεν ενδιαφέρονται να προστατέψουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 11-12/3/2023 συμπίπτει με τις υποχρεώσεις των τεσσάρων ξένων αθλητών του, Πίτσφορντ, Γκάτσινα, Πουκάρ και Μοντέιρο στη διεθνή διοργάνωση WΤΤ Singapore Smash, που θα διεξαχθεί στη Σιγκαπούρη από 7-19/3/2023.! Και οι αθλητές του Ολυμπιακού, οφείλουν να συμμετέχουν στη διεθνή διοργάνωση, βάσει κανονισμών! Ειδάλλως θα αντιμετωπίσουν ποινές, τόσο χρηματικές όσο και απώλειας βαθμών.

Αντί η ομοσπονδία να φροντίσει να διεξαχθεί το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις, βάζει… μπουρλότο, με μια πραγματικά ακατανόητη απόφαση, χωρίς λογική!

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες και όχι μόνο, ώστε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του συλλόγου, των αθλητών του αλλά και του κόσμου του, φτάνοντας το θέμα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ