Μια εβδομάδα… τίποτα από την Κυβέρνηση

Μια εβδομάδα… τίποτα από την Κυβέρνηση

Οι σοβαρές καταγγελίες από τον Μιχάλη Κουντούρη για την φοροδιαφυγή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό φαίνεται πως δεν απασχολούν την Κυβέρνηση…

Είναι εντυπωσιακό αλλά, δυστυχώς άκρως Ελληνικό! Συμπληρώθηκε μια εβδομάδα από τις σοβαρότατες και με κάθε επισημότητα καταγγελίες από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη για φοροδιαφυγή συλλόγων στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όμως η αντίδραση των αρμοδίων ακόμη… αναζητείται.

Η Κυβέρνηση, που μάλιστα στο ίδιο διάστημα εξήγγειλε «μάχη κατά της φοροδιαφυγής» δεν έχει πάρει την παραμικρή θέση πάνω σε αυτό το ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που έβγαλε στην επιφάνεια ο Μιχάλης Κουντούρης. Είναι συγκλονιστικό πως ουδείς από την Κυβέρνηση δεν έχει αντιδράσει.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Μπαρτζώκα για μεταγραφές, προέδρους και… ΜακΚίσικ

Σαν να μην είδαν, άκουσαν, έμαθαν, κατάλαβαν. Τίποτα, απολύτως τίποτα. Λες και στην Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρονται να ελέγξουν και να δουν τι ακριβώς συμβαίνει σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Αλήθεια ο Υφυπουργός Αθλητισμού υπάρχει; Ο κ. Βρούτσης ασχολείται με τον αθλητισμό γενικότερα; Ξέρει τι κατήγγειλε ο Ολυμπιακός ή αν κάνει αποκαλύψεις ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρουν; Μόνο να τιμωρείται ο Ολυμπιακός χρειάζεται και από εκεί και πέρα ο αθέμιτος ανταγωνισμός να «τρέχει» ακόμη και αν το κράτος χάνει ένα σωρό λεφτά από την φοροδιαφυγή σύμφωνα με τις σοβαρές καταγγελίες που έγιναν;

Ο Υπουργός οικονομικών δεν ενδιαφέρεται; Οι ομάδες παίρνουν χρήματα από το στοίχημα, άρα δεν ενδιαφέρει κανέναν αρμόδιο αν αυτές οι ομάδες που παίρνουν χρήματα την ίδια ώρα φοροδιαφεύγουν κιόλας; Πολλά τα ερωτήματα και… τίποτα ακόμη από την Κυβέρνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ