Πρωταθλητές οι έφηβοι του Ολυμπιακού στην Πυγμαχία

Πρωταθλητές οι έφηβοι του Ολυμπιακού στην Πυγμαχία

Tην κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων πανηγυρίζει το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού.

Tην κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων πανηγυρίζει το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι έφηβοι των Πειραιωτών, αναδείχθηκαν πρωταθλητές αφού συγκέντρωσαν 33 βαθμούς και κατέκτησαν 5 μετάλλια, εκ των οποίων 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο.

Παράλληλα εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός του τμήματος Πυγμαχίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πάτρα, αφού οι νεαροί αθλητές των «ερυθρολεύκων», διακρίθηκαν και στις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες, κατακτώντας συνολικά 11 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά (3 στους εφήβους, 1 νέων ανδρών και 1 στις Νεάνιδες), 2 ασημένια (2 στους έφηβους) και 4 χάλκινα (4 στους έφηβους).

Διαβάστε επίσης: Η «αλλαγή» Έσε – Καρβάλιο και το ασύλληπτο 90άρι του Φορτούνη (pic, vid)

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Νικόλαος Καλυβάκης (60kg), καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο επικρατώντας στον τελικό του Μάριο Γάρου, ο Ζαχαρίας Μύλωνας στα 67kg που νίκησε στο τελικό τον Ιωακείμ Κουβάρη και ο Ελευθέριος Τσεβρενίδης (71kg) ο οποίος επιβλήθηκε του Παύλου Μπουμπουρίδη.

Στην κατηγορία των Νέων Ανδρών, ξεχώρισε ο Doni Dezvi, που νίκησε στον τελικό της κατηγορίας των 80 κιλών τον Ζαχαρία Λαγούδη, ενώ στις Νεάνιδες, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Τριφύλλη, επικρατώντας στον τελικό των 48kg, της Βασιλικής Γκόγκα.

Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν ο Αθανάσιος Βουτηράκος (63kg) και Ιωάννης Γεμένογλου (92kg).

Ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Κουκίδης Νικόλαος (80kg), ο Δημήτρης Μύλωνας (67kg), Νικόλαος Βιτολάνος (71kg) και ο Ιωάννης Σκορδίλης (63.5).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ