Ρίξε κόκκινο στη νύχτα: 3 παιχνίδια, 3 νίκες για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα: 3 παιχνίδια, 3 νίκες για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Νικηφόρα έληξαν και τα τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού (βόλεϊ ανδρών, πόλο γυναικών, πόλων ανδρών) την Τετάρτη (21/11), ένα ακόμα δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στο Λιμάνι.

Αρχικά, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο… τυπικά «ντέρμπι» του Πειραιά με αντίπαλο τον Εθνικό, επικράτησε εύκολα στο Παπαστράτειο με 15-6 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Α1.  Στη συνέχεια του αγωνιστικού προγράμματος της ημέρας, η ομάδα βόλεϊ ανδρών υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο Μελίνα Μερκούρη, για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Volley League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με το «καθαρό» 3-0 σετ την Ένωση που αποδείχθηκε δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος παρότι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας και στο πιο σημαντικό ο πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο ανδρών, Ολυμπιακός, έπαιξε όπως αρμόζει στον… τίτλο του και επικράτησε στο κολυμβητήριο του Πειραιά με 11-4 της Σπαντάου για την τρίτη αγωνιστική του LEN Champions League . Μια νίκη άκρως σημαντική για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, μετά τα δύο στραβοπατήματα στο ξεκίνημα της διοργάνωσης και διατηρούνται στο κόλπο της πρόκρισης στο Final 8 της διοργάνωσης.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι πέρυσι με διαφορά λίγων λεπτών, η γυναικεία και η ανδρική ομάδα των Ερυθρολεύκων έφτασαν στην πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup, με τις γυναίκες να πανηγύρισαν την πρόκριση στο Κράσνονταρ επικρατώντας της Ντιναμό με 3-0 σετ, ενώ οι άνδρες χρειάζονταν μόλις δύο σετ απέναντι στη Σουργκούτ στου Ρέντη και τα πήραν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ