Ολυμπιακός: Πρώτος από την πρώτη μέρα

Ολυμπιακός: Πρώτος από την πρώτη μέρα

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 10ου πρωταθλήματος και 6ου διαδοχικού στον Κλειστό Στίβο, πραγματοποίησαν οι Άνδρες των Ερυθρόλευκων μετά τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 10ου πρωταθλήματος και 6ου διαδοχικού στον Κλειστό Στίβο, πραγματοποίησαν οι Άνδρες του τμήματος Στίβου του Ολυμπιακού μετά τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας των αγώνων του 34ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο ΣΕΦ.  Οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία με 29 βαθμούς έχοντας διαφορά από τον δεύτερο της κατάταξης Ελ. Βενιζέλο. Ο απολογισμός της πρώτης μέρας στους Άντρες ήταν δυο χρυσά μετάλλια με τον Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν και τον Πέτρο Κυριακίδη στα 400μ., ενώ την 4η θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Τριβυζάς στα 60μ. και την 6η ο Άγγελος Ρούσος στα 60μ.

Χρυσός για 10η διαδοχική χρονιά ο Τσιάμης!

Ο Δημήτρης Τσιάμης συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στο άλμα εις τριπλούν καθώς ο 37χρονος πρωταθλητής ήταν ο νικητής του αγωνίσματος για 10η διαδοχική χρονιά και 14η συνολικά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου καταλαμβάνοντας την 1η θέση στον τελικό με επίδοση 16.31μ., ενώ είχε μία ακόμη προσπάθεια, την πρώτη, στα 16,14 μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ