Νέα Fantasy Τουρνουά για Counter-Strike:GO στο Stoiximan.gr!

Νέα Fantasy Τουρνουά για Counter-Strike:GO στο Stoiximan.gr!

Ακόμα δύο μεγάλα Fantasy Τουρνουά CS:GO είναι διαθέσιμα στο Stoiximan.gr με τις συμμετοχές να κλείνουν την Τρίτη (28/4) στις 16:00.

Esports! Ο μαγικός τους κόσμος είναι εδώ, συναρπάζει και κερδίζει όλο και περισσότερους φανατικούς υποστηρικτές. Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι το Counter-Strike: Global Offensive.

Το Stoiximan.gr πέρα από πλήθος στοιχημάτων που προσφέρει σε μεγάλες διοργανώσεις του CS:GO, διαθέτει από την περασμένη εβδομάδα και Fantasy τουρνουά! Πλέον, ήρθαν άλλα δύο νέα τουρνουά που αφορούν το ESL One: Road to Rio – Europe.

Συγκεκριμένα υπάρχουν διαθέσιμα δύο τουρνουά, το πρώτο με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 2.000€* και το δεύτερο με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 50.000€*! Οι συμμετοχές και για τα δύο τουρνουά είναι ανοιχτές έως την Τρίτη 28 Απριλίου στις 16:00.

Έτοιμος λοιπόν να κατακτήσεις την κορυφή; Γιατί όποιος παίκτης και αν είσαι, στο Stoiximan.gr θα κάνεις το παιχνίδι σου και με Fantasy τουρνουά για το CS:GO, τα οποία βρίσκονται στην κεντρική σελίδα του Stoiximan.gr στην ενότητα “FANTASY”.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ