Κολύμβηση : Πέρασε σε δύο τελικούς ο Χρήστου

Κολύμβηση : Πέρασε σε δύο τελικούς ο Χρήστου

Την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη δύο χρυσά μετάλλια θα έχει ο Έλληνας πρωταθλητής, Απόστολος Χρήστου, σε ύπτιο και ελεύθερο αντίστοιχα στα 50 μέτρα.

Από το καλό στο καλύτερο πάει ο Απόστολος Χρήστου στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης Euromeet που διεξάγεται στο Λουξεμβούργο, αφού πέρασε σε ακόμη δύο τελικούς.

Ο πρώτος ήταν στα 50 μέτρα ύπτιο όπου κατέκτησε την τρίτη θέση στα προκριματικά με χρόνο 26.02. Στη συνέχεια αγωνίστηκε και στα προκριματικά 50 μέτρα ελεύθερο, όπου με χρόνο 23.06 μπορεί να τερμάτισε δέκατος, όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να περάσει στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή (28/1).

Πιο αναλυτικά ο Έλληνας πρωταθλητής το βράδυ του Σαββάτου (27/1) θα τα δώσει όλα, προκειμένου να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ύπτιο (50 μέτρα), αλλά και στην πεταλούδα (50 μέρα).

Καλή παρουσία είχε στα 50 μέτρα πρόσθιο και ο Χρήστος Ρετσίδης, ο οποίος με 30.23 κατετάγη πέμπτος μεταξύ των εφήβων και συνολικά ήταν 16ος, αποκτώντας το δικαίωμα να αγωνιστεί το απόγευμα στον «μικρό» τελικό του αγωνίσματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ