Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν δεν τα βρουν πάντως με τα συνδρομητικά, υπάρχει και το κανάλι της Βενετίας
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δικαίωση της Ελληνικής Αναγέννησης πυγμαχίας

Η «Ελληνική Αναγέννηση Πυγμαχίας» μετά από δικαστική απόφαση βρίσκεται και επίσημα στη διοίκηση της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας».

Δικαίωση της Ελληνικής Αναγέννησης πυγμαχίας | to10.gr

Η «Ελληνική Αναγέννηση Πυγμαχίας» μετά από δικαστική απόφαση βρίσκεται και επίσημα στη διοίκηση της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από προσφυγή των σωματείων, τα Ελληνικά Δικαστήρια αποφάνθηκαν και τελικά τοποθέτησαν σε ποσοστό 50%, τα μέλη της ‘’Αναγέννησης’’ στην διοίκηση της Ε.Ο.Π.

Με δήλωσή του ο επικεφαλής της ‘’Αναγέννησης’’ κ. Χάρης Μαριόλης τόνισε ότι: ‘’η συγκεκριμένη νίκη είναι νίκη ολόκληρης της Ελληνικής Πυγμαχίας και ως έτσι πρέπει να την αισθάνονται όλοι οι αθλήτριες/ες, προπονήτριες/ές, διαιτητές, παράγοντες, σωματεία, γονείς και φίλοι της πυγμαχίας.’’

Συνεχίζοντας αναφέρει:

‘’Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Πυγμαχία τα τελευταία χρόνια, είναι αυτά που οδήγησαν στη δημιουργία του αθλητικού κινήματος ‘’Ελληνική Αναγέννηση Πυγμαχίας”.
Σκοπός της ‘’Αναγέννησης’’ ήταν και παραμένει: η εξυγίανση, η ανάπτυξη, η αξιοποίηση όλων των υγειών στοιχείων του αθλήματος, η επαναφορά της ηρεμίας, της δημιουργικότητας και της αξιοκρατίας, της εξάλειψης των αδικιών, των αποκλεισμών και των διωγμών προς κάθε κατεύθυνση”.

‘’Η υπομονή και κυρίως η επιμονή των σωματείων και των προπονητών ανέτρεψε το κατεστημένο που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια στην πυγμαχία και που απειλούσε ακόμη και την ύπαρξη του αθλήματος. Με την απόφαση αυτή, δίνεται η μεγάλη ευκαιρία στα σωματεία, τους προπονητές και τους αθλητές, να πάρουν τις τύχες του αθλήματος στα χέρια τους”.
‘’Ως επικεφαλής της ‘’Αναγέννησης’’ σταθερά αμετακίνητος στις δηλώσεις και θέσεις μου καλώ: Όλες και όλους τους προπονητές, σωματεία, διαιτητές, αθλητές και παράγοντες της πυγμαχίας σε συνεργασία, για το καλό του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε και που διατεινόμαστε ότι αγαπάμε”.

Ο προεδρος της Ελληνικης Αναγέννησης πυγμαχιας κυριος Χάρης Μαριολης όπως και τα μέλη της , πιστοί στις μέχρι τώρα δεσμευσεις τους για την ενότητα  της αγαπημενης μας πυγμαχίας ,θέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της προσωρινής διοίκησης με σκοπό την διεξαγωγή το συντομότερο δυνατόν των Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, πάντα για το καλό της πυγμαχιας!!!

”Στηρίζουμε για πρόεδρο της προσωρινής διοικησης και μπροστάρη αυτης της προσπαθειας πρόσωπο κοινής αποδοχής από τα μέλη της προσωρινής διοίκησης”.

Όλοι μαζί μπροστά μια γροθιά!!!

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από