Ασημένιο μετάλλιο για τον Τσομπανούδη στη Βουλγαρία

Ασημένιο μετάλλιο για τον Τσομπανούδη στη Βουλγαρία

Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης Παίδων πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμα ένα μετάλλιο σε διεθνές επίπεδο, που έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι ακόμη Εφηβος

Το ασημένιο μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά Πάλης Νέων Ανδρών – U23 Petko Sirakov – lvan lliev κατέκτησε ο Δημήτρης Τσομπανούδης. Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης Παίδων πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμα ένα μετάλλιο σε διεθνές επίπεδο, που έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι ακόμη Εφηβος! Ταυτόχρονα η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ακόμα δύο μετάλλια, καθώς οι Ηλίας Παγκαλίδης και Γιώργος Πιλίδης έφτασαν στον τελικό κι αύριο θα διεκδικήσουν το χρυσό.

Ο Δημήτρης Τσομπανούδης αγωνίστηκε στα 82κ. της ελληνορωμαϊκής και στον τελικό ηττήθηκε με τεχνική πτώση από τον Ρουμάνο Κόγιοτς. Το ασημένιο μετάλλιο, όμως, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο, καθώς πάλεψε με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές.

Το Σάββατο η Ελλάδα θα διεκδικήσει ακόμα δύο χρυσά μετάλλια. Ο Γιώργος Πιλίδης έφτασε έως τον τελικό, καθώς νίκησε διαδοχικά τους Αμπντάλ (Ελβετία) με πτώση και τον Βούλγαρο Αλίσα με τεχνική πτώση. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Κομάν.

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Ηλία Παγκαλίδη στα 87κ. . Ο γιατρός (σ.σ. σπουδάζει ιατρική και είναι χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης Παίδων) επιβλήθηκε με πτώση του Βούλγαρου Βασίλεφ και με 7-3 του Γάλλου Τζαβακισβίλι. Στον τελικό θα παλέψει με τον Νικόλοφ (Βουλγαρία).

Στις υπόλοιπες συμμετοχές ξεχώρισε ο «ελληνικός εμφύλιος» στα 130κ. ανάμεσα στον Νίκο Ντούνια και τον Μιχάλη Ιωσηφίδη, όπου βγήκε νικητής ο πρώτος με πτώση. Αμφότεροι νίκησαν με τεχνική υπεροχή τον Πεϊζάνοφ (Βουλγαρία).

Μία νίκη σημείωσε κι ο Αποστόλης Τσιόβολος (97κ.) που επικράτησε με πτώση του Βούλγαρου Ιβάνοφ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ