Με πρωταγωνίστρια την Τόλιου επέστρεψε η Νορμπέλο στις νίκες στη Serie A

Με πρωταγωνίστρια την Τόλιου επέστρεψε η Νορμπέλο στις νίκες στη Serie A

Με επιτυχία γύρισε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της με την ιταλική Νορμπέλο η Κατερίνα Τόλιου.

Δύο εβδομάδες μετά από το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του απλού ενίσχυσε την ομάδα της στην 7η αγωνιστική της Serie A και είχε καθοριστική συμβολή στο τελικό 4-2 απέναντι στην Μπανιολέζε. Η Νορμπέλο «χρωστάει» ακόμη το τελευταίο παιχνίδι του 1ου γύρου, όμως εδώ και λίγες ημέρες έχει προχωρήσει με συναντήσεις από τον 2ο γύρο.

Επί τη ευκαιρία ν’ αναφερθεί ότι η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια διατηρεί την 143η θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος (ITTF) εξέδωσε σήμερα τον τελευταίο πίνακα αξιολόγησης για τον Μάρτιο, όπως αναμενόταν παραμένει στο ίδιο σημείο και ο Παναγιώτης Γκιώνης (49ος) και γενικά δεν υπήρξαν μεταβολές για τους αθλητές των εθνικών μας ομάδων.

Στην πορεία της προολυμπιακής διαδικασίας ο Γκιώνης περιμένει με ενδιαφέρον τώρα τον νέο Ολυμπιακό προκριματικό πίνακα αξιολόγησης, που δεν είναι εβδομαδιαίος, αλλά εκδίδεται κάθε μήνα.

Στη Serie A των γυναικών μετέχουν μόνο 6 ομάδες και ο 1ος γύρος ολοκληρώθηκε με εξαίρεση ένα ματς της Νορμπέλο, που εκκρεμεί. Η ομάδα όμως, έχει δώσει στο μεταξύ δύο αγώνες από τον 2ο γύρο και είχε μία νίκη και μία ήττα. Αρχικά έχασε 4-0 στην έδρα της από την Κάστελ Γκοφρέντο. Ήταν ματς για την 6η αγωνιστική με την Τόλιου να είναι απούσα.

Προχτές η ομάδα της Σαρδηνίας αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπανιολέζε για την 7η αγωνιστική και επικράτησε με 4-2. Η 26άχρονη πρωταθλήτρια ήταν πρωταγωνίστρια με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο 3ο στη σειρά ματς έκαμψε τη Βερόνικα Μοσκόνι με 3-1 σετ και στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνώντας την κινεζικής καταγωγής Τιαν Γινγκ με 3-2 και το 5ο σετ να λήγει 16-14!

Το αναβληθέν παιχνίδι του 1ου γύρου είναι εκείνο με την Έπραν εκτός έδρας. Ύστερα από 6 ματς η Νορμπέλο βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ